Nuotraukos, įspūdžiai ir vaizdo įrašai nugulė į asmenines Lino ir jo žmonos Rūtos socialinių tinklų paskyras. Šiomis akimirkomis dainininkas leido pasidalinti su Delfi skaitytojais.

Tad jau pirmąją atostogų dieną buvo galima suprasti, kad šeima pateko į visišką rojų. Juos supa ne tik nepaprastai graži gamta, jos skleidžiami garsai, bet ir viešbučio suteikiami patogumai.

Pavyzdžiui, tik išėjus iš kambario galima prigulti ant gultų, o saulei įkaitus – įšokti į šalia esantį baseiną.

Tiesa, nuo karščio juos gaivina ir įvairiausios rūšies bei skonio vaisiai.

„Pagaliau mes čia! Sunku patikėti po tokio ilgo keliavimo“, – prie nuotraukos rašė R. Vaitkevičė.

Netrukus pora pasidalijo kita jiems įspūdį palikusia vieta – Alas Humur. Turistus pritraukianti aplinka populiari dėl čia esančių supynių ir šalia gardžiais patiekalais prekiaujančio restorano.

Panašu, kad šeima ne tik mėgavosi skaniais patiekalais, bet ir pasivaikščiojo po apylinkes.

Taip pat čia turėjo galimybę paglostyti dramblius, pasižvalgyti po populiarią vietą.

„Kol kas gražiausia aplankyta vieta Balyje“, – džiaugėsi L. Vaitkevičiaus žmona.

Šeima nepraleido progos aplankyti influencerių itin mėgstamos vietos – Kanto Lampo krioklo. Kaip ir dauguma turistų, taip ir jie įsiamžino šalia nepaprasto gamtos stebuklo.

„O Dieve“, – vieta stebėjosi L. Vaitkevičius.

Delfi primena, kad prieš daugiau nei savaitę „Žemaitukai“ narys, norėdamas paminėti tėčio mirties metines ir kartu tęsti jo pradėtą kilnią misiją – ištiesti pagalbos ranką onkologine liga sergantiems vaikams, – surengė atminimo ir labdaros koncertą.

Būrys žinomų šalies atlikėjų neatlygintinai koncertavo gausiai į Plungės kunigaikščių Oginskių dvaro žirgyno salę susirinkusiai publikai. Renginio metu visi kviesti aukoti dviems sunkia liga sergantiems plungiškiams vaikams – septynmetei Auksei ir penkerių Jokūbėliui.

Gintą pažinojo visi

G. Vaitkevičius buvo žinomas ne tik plungiškių. Ir visai nenuostabu – jis dažnai šmėžuodavo televizijoje, vesdavo įvairiausius renginius ir būdavo jų siela. Gintautas buvo matomas ne tik darbinėje, bet visuomeninėje veikloje.

Per vykusį atminimo ir labdaros koncertą, kurį vedė G. Vaitkevičiaus bičiulis Remigijus Žiogas, nuotraukomis ir vaizdo įrašais perbėgta per gražiausias plungiškio gyvenimo akimirkas. Prisiminti jo pergalingi pasirodymai LNK organizuotame anekdotų čempionate, akimirkos iš realybės šou „Baras“ ar kelionių po Lietuvą, kur Gintautas važinėjo kaip Senis eLeNKenis. Nepamirštos ir „Lietuvos supermiesto“ varžytuvės, kurių be Gintauto niekas net neįsivaizdavo. Jis buvo pagrindinė šio projekto ugnis, žavėjusi ne tik plungiškius, bet ir kitus miestus.

„Labai nenoriu susireikšminti ar sureikšminti to žmogaus – visi turime netekčių, jų būna įvairiausių. Bet kai tai susiję ne tik su manimi, ne tik su mano aplinka, kai sugrįžus į Plungę mane stabdo žmonės ir pasakoja istorijas: „Gintelis tą padarė, Gintelis tokį anekdotą papasakojo, tokias vestuves pravedė“, tai, patikėkite, negalėjau to sulaikyti savyje, norėjau pasidalinti su jumis. O kai atminimą dar galima sujungti su kažkokiu gražiu darbu, kaip yra šiandien, manau, tada mes sukuriame kažkokį stebuklą. Ačiū, kad stebuklą šiandien galime kurti kartu. Padainuokime, pašokime, paverkime. Darykime bet ką, svarbu, kad būtų gera. Ačiū, kad mylėjote mano tėtį“, – kalbėjo Linas, prisimindamas savo tėvelį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją