Laidoje „Delfi Diena“ I. Zasimauskaitė dar kartą prisiminė, ką teko patirti penktadienio vakarą, kai po savo nuotraukomis pamatė piktus kitų moterų komentarus. Atlikėja neslepia, kad nuomonės apie jos stilių buvo visai nereikšmingos, vis dėlto visai kas kita kai kalbama apie jos kūną.
„Tuomet skauda, yra nemalonu. Dažnai gauni dešimt gerų komentarų ir vieną blogą ir į tą vieną blogą koncentruojiesi. Taip yra ir šioje situacijoje. Labai daug žmonių mano, kad tai nėra kalba apie krūtinę ir papus, daugiau kalbama apie patyčias. Ne apie pačią mane, bet tendenciją, kad patyčios kartojasi ne tik viešojoje erdvėje. Jos tęsiasi mokyklose ir visur kur. Kai tu pasakai, kad tau skauda, žmonės atsako: „Tu pati kalta, tu pati taip apsirengei“. Dominuoja tokia kultūra, jei prieš tave smurtauja, tu pati kalta“, – atvirai kalbėjo žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)