Su kiekviena diena įtampa didėja tiek turnyro kortuose, tiek ir už jų ribų. Žiežirbos laksto visur. Per treniruotę  atrodė, kad Victoria Azarenka nenusileis nė vienam kirčiui. Žinant, kad ji pralaimėjo Serenai Williams Brisbene, panašu, kad ji čia tikrai nusiteikusi rimtai kovai.

Brisbene Roger Federeris buvo nustebintas netikėto pralaimėjimo Leytonui Hewittsogeriui. Neoficialiai tai buvo įvertinta kaip viena blogiausių kovų per visą R. Federerio karjerą.

Žaidimas tik prasideda ir visi tikisi labai įdomių ir azartiškų kovų. Ne veltui organizatoriai trimituoja apie neregėtus bilietų pardavimus ir galimus rekordus - per visas turnyrų dienas tikimasi, jog bus pasiektas lankytojų rekordas, jeigu tik oras nesutrukdys.

Nors dabar Australijoje vasara, bet Melburnas šiluma negali pasigirti. Šiuo metu čia tai tikrai neįprasta. Po kelių dienų, tikimasi, kad situacija pasikeis ir bus bent jau apie 25 šilumos. Australai pradeda dejuoti, kad dingo jų šilta ir nepakartojama vasara. Bet teniso turnyrui tai labai gerai. Visų viltis - kad viskas bus gerai ir kad visi bus patenkinti. Džiugu, kad Lietuvos atstovas sugebėjo nugalėti 278-ąją pasaulio raketę italą Gianlucą Naso. Tikimės, kad su svarbiomis pergalėmis jis kils tik aukštyn.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)