Penktadienį ketverių metų romantiškos draugystės metines atšventę aktoriai susižadėjo. Šią naujieną su malonumu DELFI patvirtino pats A. Storpirštis.

„Sužadėtuvės įvyko tą dieną, kuomet mes pradėjome būti kartu – piršlybos sutapo su mūsų ketverių metų draugystės proga“, – pasakojo aktorius.

Paklaustas, ar dabar su širdies drauge jiedu skrajoja tarsi ant debesų, A. Storpirštis tikina, kad anaiptol.

„Tiesą sakant, labiausiai nustebino tai, kad iškart po to pajutome tą teisingumo jausmą. Viskas vyksta natūralia eiga, o tai kelia džiugesį ir įkvepia. Viskas įvyko vietoje ir laiku“, – atviravo jis.

Lemtingąjį mylimosios „taip“ Ainis norėjo išgirsti būryje jųdviejų artimiausių bičiulių, tad netikėtai suorganizavo vakarėlį.

„Viskas įvyko gana įdomiai. Savo draugams mes paskelbėme, kad pas mus vyks vakarėlis, kurio pavadinimas buvo „Pasaulio pabaiga“. Visą butą išpuošėme permatomomis užuolaidomis ir nuo lubų kabančiais pikais – kortų simboliais. Taip pat prinešėme daug kilimų, žvakių, pribarstėme žiedlapių. Visi žmonės atėjo pasipuošę kaukėmis, gaubtuvais. Susirinko neįtikėtinai spalvingas svečių būrys – tarsi būtų nužengę nuo žurnalo viršelio“, – pasakojo pašnekovas.

„11 val. visi išėjome iš namų ir pajudėjome link Gedimino kapo kalno. Kodėl ta vieta? Nes Gabijos tėtis – kunigaikštis, kuris toje vietoje jai buvo padaręs nuostabų 18-ąjį gimtadienį. O Gabijos mama – Dalia Dubickaitė – būdama nėščia ant to aukuro nešė akmenį. Man buvo labai simboliška ir gražu, kad būtent iš ten turėčiau pasiimti savo būsimą žmoną“, – šypsojosi A. Storpirštis.

Ypatingoje vietoje, kaip pasakoja aktorius, susibūrė net 60 svečių iš Lietuvos, Europos ir JAV, kurie su džiaugsmu stebėjo sužadėtuvių ceremoniją. Piršlybose dalyvavo ir aktorių tėvai.

„Toje vietoje buvo sustatyti fakelai, užkūrėme aukurą, skaitėme Saliamono „Giesmių giesmę“ ir po to aš jai pasipiršau, o Gabija atsakė „Taip“. Vėliau turėjome įspūdingą eiseną, šalia ėję žmonės nesuprato, kas vyksta. Susilaukėme net plojimų, mus fotografavo. Buvo nuostabu“, – džiaugėsi jis.

Nors įprasta manyti, kad sužadėtinių statuso neva labiau siekia moterys, siekdamos santykiuose saugumo, Ainis įsitikino, kad būsimų vestuvių laukimas jam tapo prasmingu gyvenimo etapu.

„Visą laiką buvau įsitikinęs, kad sužadėtuvės ar vedybos moteriai suteikia saugumo, pasitikėjimo, užtikrintumo ir padeda jai žydėti. Tačiau aš nesitikėjau, kad tai stipriai paveiks mane. Tik ryte supratau, kaip tai svarbu buvo man pačiam. Vyrui sužadėtuvės taip pat suteikia saugumą, pasitempimą ir teisingumo jausmą, kuris man yra labai svarbus. Tuo tikrai labai norėčiau pasidalinti su būsimais jaunikiais – chebra, tai yra labai gerai ir naudinga“, – tikino A. Storpirštis.

Paklaustas, ar jo mylimoji turėjo bent menkiausią mintį apie tądien įvyksiančias sužadėtuves, Ainis nusijuokė.

„Gabija man sakė: „Jeigu tu galvoji, kad aš nenutuokiau, kad kažkas vyksta, tai tu klysti“. Bet man buvo nė motais – aš laukiau jos atsakymo“, – DELFI pasakojo aktorius.

Džiugią naujieną apie sužadėtuves pora pranešė ir socialiniame tinkle „Facebook“, kur iškart po šios naujienos būsimus vyrą ir žmoną užplūdo artimųjų, šeimos narių, bičiulių ir gerbėjų dėmesys bei sveikinimai.

Pora kartu yra ne tik gyvenime, bet ir scenoje. Aktoriams gana dažnai tenka susidurti tuose pačiuose spektakliuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)