Be profesionalų varžybų prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ visą savaitgalį vyks nemokamos kavos degustacijos, interaktyvūs žaidimai, įspūdingas piešimas pieno puta, desertų konkursai ir netikėtos pažintys su geriausia kava iš viso pasaulio. Ypatinga kava penktadienio popietę domėjosi ir garsus choreografas Šarūnas Kirdeikis. Tarp žiūrovų pastebėta ir žavioji Monika Šedžiuvienė.

Renginio vedėju pirmą kartą tapęs TV veidas Richardas Jonaitis taip pat neliko abejingas festivalio metu demonstruojamiems įmantriems kavos ruošimo įrenginiams, kavų įvairovei ir baristų profesionalumui. Todėl kartu su kavos pasaulio žvaigžde Mindaugu Ryškumi čempionatus vedantis Richardas kviečia visus nepraleisti progos paragauti tai, kuo mėgaujasi kavos pasaulio gurmanai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)