„Visai neseniai atšvenčiau savo 34-ąjį gimtadienį. Šis laikas – pats geriausias mano gyvenime. Jame daug ramybės, užtikrintumo bei stabilumo. Dabar jaučiuosi pati gražiausia, labiausiai žinanti, ko noriu iš savo gyvenimo“, – šypteli Laisva.

Moteris tikina šiandien esanti itin laiminga – dirba mylimą darbą, turi mylinčią šeimą, sūnų ir vyrą Rolandą, su kuriuo netrukus taip pat ketina švęsti ypatingą progą.

„Su vyru minėsime dešimties metų gražaus buvimo kartu jubiliejų. Aš labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi, jog mūsų meilė tik stiprėja“, – sako žinoma atlikėja.

Fotogalerijoje – akimirkos iš naujausios Laisvos fotosesijos:

Šventinį laikotarpį išgyvenanti atlikėja D. Gutauskienė-Laisva pristato ir naują muzikos kūrinį.

„Naujausia mano daina „Adrenalinas” – apie pagundas. Jų gyvenimo kelyje pasitaiko ir ne paslaptis, būna, kas neatsilaiko… Džiaugiuosi, kad mes su vyru vis dar vienas kitą mokame nustebinti. Mūsų porai adrenalino tikrai netrūksta“, – juokiasi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)