Į susitikimą visa trijulė atskubėjo pasipuošusios seksualiais ir kiek peršviečiamais drabužėliais, o fotografui nukreipus į jas fotoobjektyvą, šios pradėjo skardžiai juoktis ir demonstruoti seksualiausias kūno vietas.

Vis tik dvi iš trijulės bandė sutvardyti Dainą Bilevčiūtę. „Daina, nereikia taip, nekelk to sijono, va taip irgi gražu“, – bandė savo kolegę nuraminti Donata Virbilaitė. Atlikėja, šiuo metu gyvenanti Londone, pasakojo, kad nedvejojo, kai iš Dainos gavo pakvietimą prisijungti prie projekto „XXL Plius“. „Tik vieną pasakiau Dainai, kad nesirengsiu taip, kaip ji man siūlo“, – juokėsi D. Virbilaitė.

Prie trijulės prisijungė ir Lietuvos pajūryje gyvenanti Aušrinė Gerikienė, kurią jos muzikos gerbėjai jau daugelį metų atpažįsta kaip „Tikrąją išdykėlę“. „Mano vyras nėra pavydus, niekada gyvenime manęs nepavydėjo, tačiau kai sužinojo apie šį projektą, pamačiau, kad ir jis gali pavydėti“, – pasakojo A. Gerikienė.

Anot Donatos ir Aušrinės, jos scenoje demonstruos seksualumą, tačiau tokį, kuris bus „skanus“ žiūrovams. Vis tik abi sutartinai nusijuokė, kad drąsiausia jų trijulėje – Daina Bilevičiūtė.

Vokalo mokytoja Daina pastaruoju metu taip pat daug laiko praleidžia Londone, ten ji dėsto vokalo pamokas. Ten pat gyvena ir Donata. Net ir Aušrinė Didžiojoje Britanijoje – dažnas svečias, ten gyvena jos sūnus.

Pasidomėjus, ar dėl tokio dažno lankymosi Didžiojoje Britanijoje, neatsitiks taip, kad šias moteris scenoje dažniau matys emigravę, o ne tėvynėje gyvenantys tautiečiai, trijulė susimąstė, tačiau patikino, kad dainuos ten, kur bus kviečiamos.

Planuojama, kad jų repertuare skambės dainos net šešiomis kalbomis: lietuvių, anglų, turkų, prancūzų ir kitomis. „Jau yra daina ir lenkų kalba, labai „rokova“, pamatysite, bus labai gerai“, – entuziastingai kalbėjo Daina. Tiesa, grupės debiutas įvyko perdainuojant AC/DC dainą „Highway to hell“.

Debiutinė „XXL Plius“ daina:

Donata patikino, kad išmokti lenkiškai jai bus iššūkis, nors ir dėl kolegių suabejojo: „Pažiūrėsiu, kaip jums seksis turkiškai dainuoti“.

Daug ateities planų turinčios moterys papasakojo, kad šis projektas nepakenks jų kaip solo atlikėjų karjerai, priešingai, savo klausytojams jos pasiūlys įvairesnę programą. „Galėsime dainuoti ir trise, vėliau po vieną, štai Donata atlieka visiškai kitokias dainas nei Aušrinė, mano stilius dar kitoks“, – vardijo D. Bilevičiūtė.

Priekabių dėl figūrų moterys visiškai nebijo ir net nebijo tobulų formų dainininkes pavadinti „plastmasinėmis“. „Tegu pyksta, bet juk taip ir yra. Mes esame natūralios, nei kas papūsta, nei kas prisiūta, – sutartinai kalbėjo trijulė. – Jei nori, mes galime ir į dvikovą jas iškviesti. Galime scenoje susitikti mes ir kokia nors populiari popgrupė. Tada pažiūrėsime.“

Daina patikino, kad nebuvo lengva atrasti atlikėjas tokiai trijulei. „Tokių moterų nėra daug“, – nusišypsojo dainininkė. Tačiau pasidomėjus, ar neteks laibiausiai trijulės narei Donatai atsisveikinti su grupe, jei ši dar sulieknės, jos nusijuokė, kad pastebėjusios, kad ši lieknėja, išsikvies ją į Lietuvą ir vaišins cepelinais ir plokštainiais tol, kol šios linijos vėl bus bent kiek putlutės.

Artimiausiu metu dainininkės savo gerbėjus žada nustebinti ir itin seksualia fotosesija. „Nuogos tikrai nesifotografuosime, tačiau turime fotosesijos idėją, kur vilkėsimė figūras aptempiančius drabužėlius, bus labai meniška ir gražu“, – patikino D. Bilevičiūtė.

Anot Aušrinės, jų grupė neatmeta galimybės ir kuriam laikui išvykti į Turkiją. Pasidomėjus, ar tokiems planams nesutrukdys pavydus A. Gerikienės vyras, ši tik nusijuokė: „Pasiimsiu ir vyrą kartu, bus mums visoms apsauga“.

Trijulė negalvoja apie savo projekto plėtrą ir neieško naujų narių, tačiau išgirdusios klausimą, ar jų grupei tiktų vyras, jos nepasimetė: „Pagalvotume apie pasiūlymą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (291)