DELFI žiniomis Ramūnas ir Inesė savo santuokos nuo draugų neslėpė, kaip ir žinios, kad pavasarį taps tėvais. Kalbama, kad pora susilauks sūnaus.

B. Vyšniauskas paklaustas, ar norėtų, kad anūkas taip pat taptų sportininku, kaip ir abu jo sūnus, tikino, kad tikrai nemano prieštarauti. „Tai būtų jo pasirinkimas. Vienas mano sūnus pasirinko boksą, kitas - sunkiąją atletiką. Mano vaikai nuo mažens su manimi laiką leisdavo sporto salėje“, - sakė B.Vyšniauskas.

Jis tik tikisi, kad iki to laiko, kol užaugs anūkas, sportininkų padėtis Lietuvoje pagerės ir, jei jis nutars būti profesionaliu sportininku, neteks patirti tokios sunkios dalios, kaip jo sūnui Ramūnui.

Paklaustas, ar vedęs ir tėvu tapsiantis Ramūnas neužmes treniruočių, B.Vyšniauskas juokėsi: „O nuo kada šeima sportui trukdo? Puikiai viskas suderinama ir žmona, ir vaikai, ir treniruotės“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją