Susisiekus su R. Antonoviene, moteris sakė, jog dabar jaučiasi gana neblogai ir jau atsigauna po vyro Vido Antonovo netekties.

„Jau praėjo trys mėnesiai, bet visi išgyvenimai yra dar širdyje. Reikia sportuot ir gyventi. Yra vaikai“, – sako Rima.

Nors televizijoje išgarsėjusios Rimos gyvenimas nėra lengvas, moteris nepasiduoda, stengiasi prisitaikyti prie permainų ir toliau gyventi pilnavertį gyvenimą.

„Žmonės nustebo, kad neseniai atėjau į Ruslano Kirilkino koncertą. Tačiau aš nėjau į kokį barą. Tai buvo kultūros namai ir buvau ten su vaikais. Norėjau parodyti vaikams žvaigždę. Mano jauniausioji dukrelė yra didelė jo gerbėja. Ji sakė, kad myli jį ir nori būti jo širdies draugė, o aš priminiau jai, kad kol ji užaugs, Ruslanas pasens. Ji pareiškė, kad palauks (juokiasi)“, – DELFI pasakojo našle neseniai likusi Rima.

Moteris taip pat guodėsi, kad norėtų įsidarbinti, bet jos neįgalumas riboja norus, ji galinti dirbti tik dalį etato.

„Daugelis žmonių pamiršta, kad aš gyvenu kaime. Jei ir gaučiau 120 eurų, ta suma padengtų tik transporto išlaidas. Pati užimtumo tarnyba pasakė, kad man neapsimoka taip dirbti“, – sako daugiavaikė mama.

Žmonės sako, kad aš gyvenu iš vaikų, bet jie pamiršta, kad gaunu neįgalumo pensiją, kuri man skirta dėl sužalotų kepenų. Taip pat sergu epilepsija. Iš vaikų tikrai nepragyvensi. Patys žinote, kiek reikia pinigų norint užauginti vaiką. Socialinių išmokų aš daugiau negaunu. Bet žmonės to nesuvokia, jie galvoja, kad mano vaikai iš oro auga. Gyvename kukliai, bet mes mokame taip gyventi. Aš jau nebereaguoju į tuos piktus komentarus, kartais pati įsiveliu į diskusijas, bet tik dėl sportinio intereso. Tikrai visą gyvenimą negyvenau iš pašalpų, esu ir dirbusi. Pati turėjau žemės ūkį 10 hektarų Kelmės rajone. Viską, ką gaudavau, išleisdavau technikai, beveik nieko nelikdavo“, – pasakoja Antonovienė.

Daugiavaikė mama džiaugiasi, kad vaikai jau paaugo ir ji gali pradėti ieškoti darbo bei atskleidžia kokios profesijos jai būtų įdomios.

„Galėčiau būti socialinės darbuotojos ir slaugytojos padėjėja, bet tam reikia pabaigti vidurinę mokyklą. Žadu mokytis Radviliškyje, gal nuotoliniu būdu, reikia susižinoti visas sąlygas. Dabar nė vienam vaikui nepasakysi, kad aš jūsų pagimdžiau per daug. Tada buvo vienos mintys, dabar kitos. To nebekartočiau, bet yra, kaip yra“, – atvirauja moteris.

Rima pasakoja, kad pluša sporto salėje ne dėl grožio, o dėl sveikatos, ir nežada ieškoti naujos meilės.

„Galite būti ramūs – vyro tikrai neieškau. Turiu vaikų, o mano naujas vyras – sportas. Draugų ir draugių aš turiu, o antro Antonovo nebus“, – užtikrina ji.

Nors ir buvo amžiaus skirtumas, Antonovienė tikina, kad jos vyras buvo geras žmogus ir mylėjo vaikus.

„Vyro man labai trūksta ir kitas žmogus negali to užpildyti“, – prasitaria moteris.

Nepaisant užklupusių negandų, moteris pasiryžusi toliau sportuoti ir numesti dar 15 kilogramų.

„Kai vyras sirgo, nesportavau penkis mėnesius, dabar sunku vėl pradėti. Dėl savo kepenų būklės, sportuodama turiu naudoti be galo daug anglies tablečių. Niekas man nedovanoja sporto klubo narystės, 23 eurus moku pati. Esu numetusi pusę savo svorio, sveriu 80 kilogramų ir žadu atsikratyti dar 15. Tikslas nėra pasiekiamas taip greitai, nes gyvenime nebuvau sportavusi. Žmonės pamiršta, kad pirmus 40 kilogramų per 3 mėnesius numečiau pakeitusi mitybą. Kadangi svoris buvo didelis, tai lengvai krito. Dietų nebuvo, išskyrus japonišką ir skysčių dietą, kol susitraukė skrandis. O didžiausias iššūkis – išmokti gerti kavą be cukraus. Pirmi metai buvo sunkiausi, kai pasiilgdavau daktariškos dešros ir dešrelių. Bet kai suvalgiau vieną kartą, tai tris dienas nieko nesinorėjo, neįsivaizduoju, ko ten pridėta“, – pasakojo R. Antonovienė.

Tuo tarpu Rimos vaikai maitinasi įprastai, valgo ir cepelinus, ir vėdarus, bet nei vienas nėra stambus.

„Vaikai mane prižiūri, skatina eiti į sporto salę. Pasako, kad esu suminkštėjusi ir klausia, kada važiuosiu į sporto salę“, – sako ji.

Be to, šį balandį moteris planuoja odos pertekliaus šalinimo operaciją nuo žastų.

„Operacija finansuojama pačios klinikos, ne iš mokesčių mokėtojų pinigų. Norėjau, kad iki operacijos praeitų bent pusė metų nuo vyro mirties, reikia parodyti pagarbą velioniui. Žmonės nesupranta, kas yra didžiulis odos perteklius. Man niekas nenusiurbė lašinių nuo pilvo, buvo pašalinti 5 kilogramai odos pertekliaus. O žastų chirurgija yra labiau estetinė, bet mano pusė rankų odos kabo. Įsivaizduokite, turiu gyventi nuolat duše, tai ir prakaitavimas, ir šutimas. Be to, naudoju vaikišką pudrą“, – atskleidžia moteris.

Atrodo, Rima tikrai pradėjo rūpintis savo išvaizda, be sporto ir sveikos mitybos, ji dar nusidažė plaukus.

„Ir kaimynai, ir vaikai pastebėjo žilus plaukus, todėl važiavau pas pažįstamą į Kauną nusidažyti. Vaizdelis tikrai buvo nekoks. Susitvarkiau, nes po to visokie komentarai būna: atrodo, kaip valkata ir panašiai. Nesidedu nei implantų į krūtinę, nei gražinuosi ypatingai, tiesiog noriu atrodyti žmoniškiau. Po to man sako: - tu gražiniesi, nėra gedulo. Matau, kad visiems neįtiksi“, – įsitikinusi ji.

Tiesa, moteris sako, jog rūpinasi ne tik savo išvaizda, bet ir ypatingai rūpinasi namais.

„Perkames medžiagas, žadu daryti remontą, pateiksiu čekius. Viskas pas mane sutvarkyta, išplauta, švaru. Bet padaryti bent minimalų remontą yra vis tiek labai brangu. Aš viską darysiu pati, aišku, dar tėtis padės. Pelėsį bandžiau išnaikinti jau kokius 4 kartus, bet jis vis atsinaujina, tam reikalinga speciali įranga“,- pasakoja remonto darbais užsiimanti Rima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (306)