M. Stasiulis - vyras, kuris nestokoja nei humoro, nei kritiško požiūrio į daugelį gyvenimiškų situacijų, todėl nieko nuostabaus, kad apie Šv. Valentino dieną jis taip pat turi gana netradicinį požiūrį.

„Labai jau banali ta šventė - Šv. Valentinas. Dar pirmaisiais draugystės metais su Karolina esame sutarę, jog neminėsime šios dienos. Toks sutarimas buvo abipusis, nes nežinojome, kaip ją reiktų švęsti. Manau, kad reikia išmokti susikurti truputį originalesnių progų, nes dabar neaišku, kas turi rodyti didesnį dėmesį – vyras ar moteris ir apskritai man šios šventės genezė nėra aiški“, - kalbėjo M. Stasiulis.

Anot Mindaugo, vasario mėnuo jiems su žmona Karolina ir taip yra labai šventiškas, nes abu šį mėnesį švenčia savo gimtadienius. „Karolinai brangią dovaną pirkau prieš tris dienas, o neseniai ir Kalėdos buvo, tai įsivaizduokite, kokia šeimyninio biudžeto situacija yra siaubinga. Be to, dar ir žiema, ir tas šildymo sezonas, todėl Šv.Valentino diena man praktiškai - tas pats, kas Helovynas“, - šmaikštavo vyras.

Tiesa, Mindaugas pasakojo, jog pernai per Šv. Valentino dieną jie su žmona mėgino surasti jaukią vietelę, kur galėtų pavakarieniauti, tačiau viskas buvo užimta, todėl įsimylėjėliams teko grįžti namo nieko nepešus.

„Nesu radikalas, kuris kovoja su šia švente, bet tiesiog esu jai abejingas, nes neturiu motyvacijos jos švęsti. Tikrai nėra taip, kad galvoju, jog šią dieną nuversiu penkis kalnus ir atnešiu savo mylimajai stebuklingą kurpaitę“, - sarkazmo negailėjo radijo laidų vedėjas, kuris pripažino, kad savo radijo laidoje apie šią šventę vis dėlto tenka kalbėti.

„Nors radijuje mes irgi akcentuojame bei kalbame apie šią šventę, bet, manau, kad šiai šventei reikia tikslinės grupės, kuriai ji tinka ir patinka. Galvoju, kad ši šventė yra daugiau mokyklinė. Prisipažinsiu, kad mokykloje teko ją švęsti ir meilės laiškus rašyti, tačiau dabar jaučiuosi alergiškas šiam reikalui“, - teigė Mindaugas.

Vyras tikino, jog rožinis Keno ir Barbės gyvenimas jam neatrodo patrauklus, o žmonių santykiuose ne tik turi būti, bet ir būna visko. „Nors man ir patinka saldumynai, bet dažnai jų nevalgau, o kartais savo gyvenimą pagardinu sūriu kumpiuku. Man tai patinka“, - ironizuodamas kalbėjo M. Stasiulis.

Pasiteiravus, ką jo gyvenime reiškia meilė sąvoka, Mindaugas paatviravo: „Neįsivaizduoju savęs, diskutuojančio meilės tema, tai tas pats, kaip kalbėti apie moteriškas pėdkelnes. Nors žinai kiek jos turi denų, bet plačiau leistis į diskusijas negali“, - vyriška logiką dėstė Mindaugas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)