AUTOMOBILIO NEREIK, YRA TROLEIBUSAI

Mūsų pašnekovas, kaip ir dera tikrai žvaigždei, į pokalbį vėluoja (net pusvalandį!), o vėluoja visai ne dėl to, kad nerado vietos savo limuzinui, ir ne dėl to, kad užtruko kitame interviu. Vėlavimo priežastis: nelemti troleibusai... Būtent šia susisiekimo priemone naudojasi Valdas. Ir jam nerūpi, ką žmonės pagalvos. Troleibusai juk dideli (kaip limuzinai), ir talpūs (kaip daugumos muzikantų koncertiniai autobusiukai).

O be to, juk kaip niekur kitur troleibusuose būna tiek daug jaunų mergaičių, dėl kurių Valdas jau seniai pametęs galvą.

Apkaltinti pedofilija jo negalime, juk vyruko sąrašėlyje tik kelios nepilnametės... Visos kitos – tikros lovos galiūnės, kurioms virš aštuoniolikos.

Šis mūsų pokalbis apie viską, nes pats Valdas prašė parašyti viską... Nuslėpti ragino tik savo amžių, gyvenamąją vietą ir suvedžiotų merginų skaičių. Bet mes negalime slėpti: Valdui trisdešimt septyneri, gyvena jis mamos bute (sako, kad jos bute dažnai nebūna, tačiau jei būna - jam netrukdo), o merginų suvedžiojo” virš šimto. “Taip”, - sako Valdas. Tai gal virš dviejų šimtų? “Taip”, - ir vėl sako jis... (tikslaus skaičiaus neišdavė, nes įtarė, kad mes jį parašysim...).

PRADŽIŲ PRADŽIA

Nors metų iškalbingajam Valdui ne tiek jau mažai, jis įsitikinęs, kad atrodo žymiai jauniau, ir todėl, vien todėl jam taip sekasi. Dainininkas (taip save vadina Valdas) karjerą pradėjo prieš trylika metų. Jau tada jam po kojom krito merginos, jau tada jis bandė pakliūti į radijo ir televizijos eterį...

Nuo ko viskas prasidėjo?

Keista, kad to klausi. Apie tai jau buvo rašyta ir prirašyta, na, bet atsakyti nesunku – pradžių pradžia buvo, kai man, trylikamečiui, į rankas pirmą kartą pakliuvo gitara...

Kokiu būdu ji į jas pakliuvo?

Turiu du fainus vyresnius brolius, tai va jie mane kažkaip ir pripratino prie gitaros. Tai viskas taip po biškį ir klostėsi, vėliau buvo grupė “Rock trio”.

PAVOGTA DAINA

“Rock trio”?... Tai čia jau spėju apie trys brolius Karkelius kalbėsi?

Ne, baik tu juokus... Mano broliai kur kas ramesni nei aš. “Rock trio” – mano ir draugų grupė. Žinok, iš tikrųjų gerai varėm, buvom kaip antri “Foje”, mūsų gabalai žinomi iki šiol.

Oho, iš tiesų nejuokas čia... Jeigu jau “kaip antri “Foje”...

Taip, taip. Va visai neseniai per “Pūko” radiją girdėjau kažkokį daininką, perdainavusi mūsų dainą... Kai išgirdau, galvojau apie plagijavimo skandalą, bet gi žinai, kaip čia įrodysi, kad daina mūsų... (Juk įrašai puikus įrodymas...) Ai, tai, kad nebuvome tos dainos įrašę, tačiau populiarumą ji turėjo, puikiai sueidavo studentiškuose vakarėliuose.

Suintrigavai. Apie kokį muzikos šedevrą čia kalbi?

Daina paprasta, bet turi kažką kabinančio... Va žodžiai: “Bet aš nežinojau, kodėl tu išėjai. Lijo lietus ant išdžiūvusios žemės, skleidės gėlės. Tu išėjai”...

Tai kodėl užgeso tokius hitus kūrusi grupė?

Na žinai, kaip būna, ima žmonės ir pasuka skirtingais keliais. Aš likau scenoje, bet gi nebūsiu vienas toks populiarus, kokiais buvome grupėje...”

“PAŽĮSTU DEŠIMTIS ŽVAIGŽDŽIŲ”

Tai ką darei iširus grupei?

Pirmiausia atidžiai pergalvojau ateities planus, po to ėmiausi naujos veiklos Tapau klubų didžėjumi, vienu geriausiu Vilniaus didžėjumi. Nenorėjau atitolti nuo šou verslo, tad be to, kad dainavau, sugalvojau didžėjauti. Pirmiausia tapau klubo “Jet set” žvaigžde, po to mane kvietė vis į daugiau ir daugiau klubų...

Ir tu vis labiau ir labiau populiarėjai?

Galima sakyti taip. Susipažindavau su daugybe žmonių, žinok pažįstu dešimtis žvaigždžių, o pas kai kuriuos net namuose esu buvęs. Ten viskas buvo labai įdomu, pas žvaigždes į namus nesibroviau, jos pačios mane pasikviesdavo, gurkšnodavom arbatą ar dar ką nors...

Tai dainininku tapai pasinaudojęs kitų šlove? Oi ne, tikrai ne. Visko siekiau pats. Nebuvo nei tėvų pinigų, nei kažkieno užnugario. Kai prieš trylika metų išleidau kasetę, populiarus dar nebuvau, bet žinok, kasetė tikrai vykusi, joje visai neblogų kūrinukų įrašyta.

Ir ką, niekas neplagijuoja?

Neteko girdėti, bet ką gali žinoti...

PINIGAI, PINIGAI, PINIGAI

Tuo metu turėjau labai daug pinigų, buvau žiauriai populiarus tarp panų, na žodžiu, rojus, ne gyvenimas. Na, viskas dėl darbo. Žinai, tais laikais šou biznio vyrukai kaip graibstomi buvo. O ir babkes geras mokėjo, po pusę metų atlyginimo neimdavau. Didžiulius arbatpinigius gaudavau.

Tai turbūt namą pasistatei, automobilį nusipirkai, įmonę atsidarei, pinigus kur nors investavai...

Ne, nieko tokio nebuvo. Pinigus leidau, gerai gyvenau. Kaip ir sakiau, iki šiol gyvenu mamos bute, automobilio neturiu, naudojuosi viešuoju transportu, o biznio irgi nepradėjau. Mano biznis - kūryba, dainavimas.... Šiuo metu esu susikoncentravęs ties muzika. Ir pastebiu, kad viskas ėmė dar labiau sektis, pradėjau stipriai populiarėti.

NE IKI GALO NUOGAS (AČIŪ, TAU, DIEVE!)

O ką darai, kad būtum populiarus?

Oi, labai daug visko. Va šiemet, gegužės mėnesį, išleidau pirmąjį savo kompaktinį diską. Albumą parduoda kai kuriose parduotuvėse, tačiau tiražas nedidelis – tik tūkstantis, tad bet kur jo negausite, štai pavyzdžiui “Bombos” parduotuvės pardavinėti atsakė. Bet va, yra gi žmonių, kurie neslopina talentų, tad ir parduoda jie mano albumą.... Dėl populiarumo į eterį paleidau kelis naujus klipus.

Papasakok apie savo kūrybą, kam ji skirta, kaip gimsta?

Dauguma dainų apie meilę, jausmus, išgyvenimus. Tą rodau ir klipuose, bei nuotraukose.

Beveik visuose nuotraukose esi apsinuoginęs. Ką bandai parodyti?

Nerodau nieko, darau tai, kas man atrodo tinkama.

Tai gal šitaip demonstruoji savo seksualumą?

Tai irgi darau, tačiau ne vien tai. Esu paslaptingas, todėl nuotraukose nuogas būnu ne iki galo.

Kaip manai, kur slypi tavo sėkmė?

Nežinau, gal nuoširdume. Esu nuoširdus kūrėjas, o tai man suteikia daug naudos.

“AŠ JAUNATVIŠKAS IR LABAI PAŠĖLĘS”

Kas kuria tokį seksualų tavo įvaizdį?

Nesamdau specialistų, viską darau pats, turiu gerą skonį rūbams ir kitiems įvaizdžio elementams, tad viskas gaunasi gerai.

O tai vadybininkai arba prodiuseriai nepadeda?

Oi, ne. Neturiu nei vadybininko, nei prodiuserio. Kiek derėjausi, su niekuo padoriai susitarti neišėjo. Visi nori arba per didelių procentų, arba siūlo netinkamas sąlygas.

O gal vis dėlto verta nusileisti?

Nemanau. Juk visko, ko dabar esu pasiekęs, pasiekiau pats. Man niekas nepadėjo, nerėmė... Daugiau buvo tų, kurie juokėsi ir netikėjo. O va dabar jau atsidaranta visokių “tikinčiųjų”...

Negi dirbi visai vienas, gal bent didelę scenos komandą turi?

Tu ir vėl klysti, ir čia esu vienas. Toks mano įvaizdis... Aš jaunatviškas ir labai pašėlęs. Ir tai tik į naudą... Daug gerbėjų mane vadina Tarzanu, Atskalūnu, Dankanu Maklaudu, net Dimitrijumi Nagijevu yra pavadinę... Vadinasi, visai neblogas tas mano įvaizdis.

MERGAITĖS SAUGOKITĖS! JAM PATINKA JAUNESNĖS

Papasakok apie savo gerbėjęs, kas jos?

Oi, gerbėjų turiu visokių, be abejo, kaip ir priklauso tokio stiliaus muzikantui, didžiausia dalis mano fanių yra jaunos merginos, arba jaunatviškos moterys.

O iš kur tos gerbėjos?

Na, nežinau iš kur. Įvairiai jos atsiranda. Aš, pavyzdžiui, internete mėgstu pažintis megzti, o be to, ir mieste neesu drovus. Chatų pagalba susipažįstu su daugybe naujų žmonių, o naujos pažintys tik į naudą...

O ko ieškai tuose chatuose?

Be abejo, kad merginų, jos man svarbiausios...

Na ir daug esi jų turėjęs? Ką, aš tau panašus į nenormalų? Mano gyvenime buvo laaaabai daug mergų, ir įvairių... (Storų, plonų, kvailų, senų, jaunų...?) Oi, tu čia jau visai į pievas. Visos mano panos – jaunesnės už mane. Man patinka jaunos, jos tokios... Na, kitokios. Jos žymiai įdomesnės, žymiai gražesnės, žymiai patrauklesnės.

Bet negi nesi turėjęs nė vienos vyresnės?

Kiek atsimenu tikrai ne, kam man tos vyresnės. Būdamas su jaunesne ir pats jaučiuosi jaunesnis, o tai tik į naudą...

NEBUVO VESTUVIŲ, BET VAIKAS YRA

Bet gi jaunesnės merginos nerimtos...

Ne visos jos tokios, tačiau nesu prieš nerimtus santykius, kam tie įsipareigojimai...

Tai ką, nė karto nebuvai įsipareigojęs?

Aišku, kad buvau, bet negaliu sakyti, kad labai patiko.

O gal ir vedęs buvai?

Ne, vestuvių mano gyvenime dar nebuvo. Per daug šelmiškas esu. Mėgstu įvairovę, o tokiems gyvenimas santuokoje nebūna lengvas.

Bet juk draugavęs su mergina esi?

Oi tie tavo klausimai... Aišku esu.

Na ir kiek ilgiausiai? Ilgiausia draugystė truko gal dvejus metus...

Sakyčiau trumpokai tavo amžiaus vyrui

Ir kokio gi aš amžiaus? Nesendink manęs. Nesvarbu, kiek parašyta mano pase, trisdešimt septynerių man niekas neduoda. Va pamenu, kai kartą su keliom merginom susitikau mieste, jos ėmė spėlioti, kiek man metų. Ir tu nepatikėsi, nė viena nedavė trisdešimties. Viena spėjo, kad dvidešimt penkeri, kita manė, kad dvidešimt septyneri.

Tai ką, tavo diagnozė aiški: senbernis...

Joks aš tau senbernis. Tiesiog esu dar nesusitupėjęs vyrukas. Juk dainininkas aš. O mums toks gyvenimo ritmas nesvetimas. Pažiūrėk į kitus muzikantus... Na ir šiaip, yra kai kas, ko nežinai.

Turi vyrą?

Ne, tu ką. Aš kalbu apie vaiką. Mano dukrai jau aštuoneri metukai.

Oho... O kas jos mama? Buvo gyvenime tokia moteris, tai taip ir išėjo...

“DUŠAS, GAMTA IR TAIP TOLIAU”

Tai gal merginas dažnai keiti nes nenori antro vaiko?

Nekeičiu aš jų specialiai. Taip gaunasi. Visada sakau, kad merginos kaip “Sport loto” variantas... Niekada nežinai, laimėsi ar ne. Gyvenime turiu daug patirties. Tačiau su moterimis man sekasi.

Na ir kiek jų į lovą esi nusitempęs?

Į kur, į kur? Lova jau atgyvena, man patinka mylėtis įdomesnėse vietose. Dušas, gamta ir taip toliau... Sakiau, kad skaičiaus neišpeši, žinau kaip jūs, žurnalistai, po to prirašot.

VALDAS DRĄSUS... JIS SIŪLO PASIMYLĖTI

Bet sakei, kad tavo merginos labai jaunos... Kam joms tie vaikai?

O ką aš žinau, prašo ir tiek.

Kelių metų mergina būtų per jauna?

Negaliu pasakyti, gali būti ir visai jauna, bet labai įdomi. Man tokia tiktų. Pavyzdžiui, kai draugavau su septyniolikmete, santykiai klostėsi visai neblogai.

Kaip supranti, kad mergina tau tinkama?

Čia geras klausimas... Aš merginas patikrinu, pažiūriu, ar moka bendrauti, ar turi jumoro jausmą... Kartais taip “netyčia” paklausiu: “norėtum pasimylėti?”... Man reikia nekompleksuotos panos, tad savaime aišku, koks atsakymas yra tinkamas.

Na ir dažnai sekso gauni?

O taip, jo man užtenka. Vis dėlto esu muzikantas, tad supranti... Noriu pasakyti, kad moterų man netrūksta. Net haremą galėčiau kurti. Juokauju gi, nors aišku – haremas kiekvieno vyro svajonė...Ne viena moteris man yra pasakiusi, kad tik su manim galima patirti tooookių malonumų... Lovoje aš mėgstu naujoves, net su lesbietėmis teko mylėtis.

Su gėjais neteko? Ne... Aš gi negėjus. Na, neesu prieš juos, bet manęs jie netraukia.