Moteris pabrėžia, kad tik pati tapusi mama iki galo suvokė, kiek daug pastangų jos mama turėjo įdėti, kad Erika augtų linksmas, mylimas ir laimingas vaikas, rašoma pranešime spaudai.

Netrūksta gėlių ir dėmesio

Motinos diena man – viena gražiausių metų švenčių, drąsiai ją rikiuočiau greta Kalėdų ir Velykų. Man tai – labai jautri, graži diena, atnešanti daug gerų emocijų. Jei būtų mano valia, Motinos dienų per metus būtų daugiau nei viena, kad visi spėtume praleisti pakankamai laiko su savo artimaisiais, parodyti meilę ir padėkoti savo mamoms už tą neaprėpiamai didžiulį, vertingą kasdienį darbą ir rūpestį“, – savo mintimis dalijasi E. Vitulskienė.

Moteris sako, kad niekada savo vaikams nekelia ypatingų lūkesčių, kaip norėtų paminėti Motinos dieną, tačiau ji visada būna šviesi, kupina netikėtų staigmenų.

„Pačios geriausios tos šventės, kai gali skirti dėmesio, laiko pabūti kartu. Kartais dėl darbų ilgiau negaliu aplankyti savos mamos, kartais nepavyksta susitikti ir per šią šventę, bet būtinai kompensuoju tokį praradimą ir grįžtu, skiriu laiko jau vėliau ir pasveikinu“, – atskleidžia Erika.

Paklausta, kas labiausiai siejasi su Motinos diena, ji įvardija gėles ir maistą. Jos vyras kartu su vaikais nepraleidžia galimybės palepinti pietumis ar vakariene, o gėlių tądien netrūksta nei jos, nei mamos namuose.

Laukia ypatinga šventė gamtoje

Žinoma moteris šiemet planuoja Motinos dieną sutikti itin gausiame giminių ir artimųjų rate, viliasi gero oro ir nori šventę surengti lauke.

„Važiuosime pas gimines, mamų ten bus labai daug, tikimės švęsti gamtoje. Planuojame pikniką, neabejoju, kad bus daug gėlių ir dekoracijų – jos man svarbios ir leidžia sukurti šventinę nuotaiką. Maisto ruošimą dalysimės tarpusavyje, o mano giminės moterys paprastai itin pasistengia su desertais – kepa juos namuose ir išskirtinai, šventiškai dekoruoja“, – pasakoja E. Vitulskienė. Ji prideda, kad į pasiruošimą šventei mielai įsitraukia ir vaikai, o jaunėlis noriai padeda ir gaminti maistą.

Nepamirškite šventinių dekoracijų

IKEA interjero dizainerė dalijasi keliomis nedaug kainuojančiomis gudrybėmis, pridėsiančiomis komforto iškylaujant gamtoje: padėklas arba kelis eurus kainuojantis sulankstomas serviravimo staliukas nepamainomas iškylaujant gamtoje ir serviruojant gėrimus. Tačiau jeigu šventėje bus vyresnių žmonių, vertėtų pasiimti sulankstomų kėdžių ar nedidelių taburečių – tuomet jiems bus patogiau mėgautis buvimu lauke.

Rengiantis piknikui, ji ragina nepamiršti ir šventinę nuotaiką kuriančių atributų: nešiojamo garsiakalbio muzikai, įvairių lauko šviestuvų, lempučių, veikiančių su baterijomis; saugių naudoti LED žvakių specialiai lauko sąlygoms skirtų pagalvėlių, pledukų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją