Vos įžengus į renginį į akis krito išskirtinės dekoracijos. Čia pat, ant baro raitėsi gyvatė, kampe buvo pririštas kokosų pilnas hamakas, o svečiai pozavo prie palmėmis dekoruoto foto tapeto.

Kulinarai Alfas Ivanauskas, Ali Gadžijevas ir Martynas Praškevičius susirinkusiems pagamino ir keletą lietuvių skoniui nebūdingų patiekalų ir parodė nufilmuotų laidų ištraukų iš savo kelionės.

"Šiandien turėsite išskirtinę galimybę pasivaišinti mėgstamiausiu azijietišku patiekalu Lietuvoje - "spring rolls'ais", kurių viduje bus gyvatiena. Tai labai keista mėsa, panaši į vištieną", - užkandžius svečiams pristatė Alfas Ivanauskas.

Progos pasveikinti su nauja TV laida nepraleido ir būrys garsenybių. Į renginį užsuko Gabrielė Martirosianaitė, Šarūnas Kirdeikis, Mindaugas Rainys, Diana Martinėlė, kaip visada išsiskyrusi itin atvira apranga. Progos susipažinti su nauja laida nepraleido ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė, į renginį atvykusi su savo vyru.

Laidų vedėja Agnė Jagelavičiūtė į laidos pristatymą atvyko su žurnalistu Saugirdu Vaitulioniu. Moteris, neseniai tiesioginiame eteryje nusiskutusi plikai, atvyko pasipuošusi iš skaros suvyniotu turbanu.

„Mūsų idėja yra sugriauti mitą, kad kitų šalių virtuvės yra labai tolimos lietuviškajai, todėl gamindami ir ragaudami kelionėse mes stengsimės papasakoti ir patarti, kaip gardžiausius egzotiškų virtuvių atradimus pritaikyti maistą gaminant Lietuvoje”, - filmuodamas laidą pasakojo kulinaras Alfas Ivanauskas.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)