Net jei į gimtinę V. Repčenkaitei grįžti nepavyks, gražiausią metų laiką ji sutiks apsupta šilumos, mažųjų vaikų klegesio ir artimų bičiulių kompanijos.

„Žiema būna gerai, žiemą būna Kalėdos. Šį posakį man visada sakydavo mama, jis man yra labai giliai įstrigęs į širdį“, – su šypsena prisipažino Violeta.

„Pas mus žiema nelabai jaučiasi, kadangi lauke šviečia saulė, žmonės vaikšto su trumpomis rankovėmis. Labai kontrastingas vaizdas – eglės, papuoštos gatvės ir tokia apranga. Žinau, kad Lietuvoje jau pasnigo, taip gera. Man artimieji atsiuntė nuotraukų, nufilmavo, kaip gražiai sninga. Tarsi teleportavausi trumpam namo.

Bet, deja, dėl visos tos situacijos pasaulyje nepavyks šiais metais mums visiems su šeima susitikti Lietuvoje. Švęsime atskirai. Bet šventinė nuotaika vis tiek labai jaučiasi ir mes patys ją galime susikurti. Ta kalėdinė dvasia priklauso nuo mūsų pačių. Mes su vaikais jau papuošėme eglutę ir mūsų namuose jau jaučiasi Kalėdos. Labai gera“, – pasakojo ji.

Tiesa, Mato (14), Dorotėjos (10) ir Adomo (3) mama neslepia, kad jai gaila, jog šventes teks sutikti be vyriausiojo sūnaus, gyvenančio jau antrus metus Lietuvoje su tėčiu.

„Apkabinti per šias šventes jo, deja, negalėsiu. Ilgiuosi jo, todėl labai laukiame susitikimo artimiausiu metu. Nors kalbamės kasdien, apsikabinimų pakeisti niekas negali“, – šypsosi pašnekovė.

V. Repčenkaitė jau kuris laikas gyvena Maltoje, viloje „Viola“, kur moterims rengia sąmoningumo stovyklas. Būtent ši vieta tapo ir naujosios jos bei šeimos fotosesijos erdve.

„Linkiu jums visiems daug meilės“, – savo socialiniuose tinkluose teigiamomis emocijomis dalijosi Violeta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)