„Sūnus su manimi gyveno 12 metų. Kai jam buvo dvylika su puse, visi priėmėme draugišką sprendimą, ir nusprendėme, jog sūnus gyvens su tėčiu. Matui šią vasarą suėjo 14 metų. Jam labai reikėjo tėčio nuolat, o ne tik trumpų susitikimų atostogų metu. Dabar mes tarsi apsikeitėme rolėmis – aš matau sūnų per jo mokyklos atostogas. Gyvenimas yra visoks, jo spalvų paletė plati. Būtų didžiausia klaida jei ego ar principai neleistų žmonėms priimti sprendimų. Mano buvęs sutuoktinis Titas taikėsi su situacija, kai sūnus gyveno su manimi, dabar taikausi aš. Gal vėliau viskas pasikeis. O aš su sūnumi kalbuosi kasdien ir po kelis kartus. Dabar, žinoma, turime prisitaikyti prie karantino sąlygų bei palaukti susitikimo. Labai to laukiame, bet nuotaikos pozityvios. Juk pandemija pasibaigs”, – Delfi prieš kurį laiką pasakojo Violeta Repčenkaitė.

Šįkart žinoma moteris savo „Instagram“ paskyroje parašė gražią žinutę apie dukrą Dorotėją – pasidalino ir mergaitės nuotrauka.

„Mano mažoji mergaitė taip greitai auga. Net kai anksčiau pirkdavau rūbus vaikams (dabar patys renkasi), visada nupirkdavau mažesnius ir tekdavo keisti, nes kai vaikų šalia nebūdavo, jie man visada mažesni atrodydavo nei yra. Taip ir į nuotrauką žiūriu, ir man Dorotėja jau auga ir virsta mergina... Jau nekalbu apie vidinę, ne vaikišką brandą bei ramybę, kurios vandenynai pas tuo pačiu be galo aktyvią dukrelę, nepaleidžiančią riedlentės iš rankų ir taip pat aistringai laikančią teptuką rankoje.

Kaip ir tada, stebėdama dukrą vos kelių metukų, statančią bokštą iš kaladėlių, kuris virto gal 50 kartų... uždėdama paskutinę kaladelę ji net nesumirksėdavo, nesusinervindavo (kas taip pat būtų visiškai normalu) ir iš naujo pradėdavo statyti. Mintyse linkėjau neprarasti prigimtinės ramybės siekiant tikslo ir apskritai visose gyvenimiškose situacijose. Ir dabar linkiu nepamesti jos. Tai tokia vertybė, kaip ir mokėjimas nešiotis saulę savyje kokioje gyvenime situacijoje bebūtum. To taip pat linkiu nepamesti.

Ir dar, kai žiūriu į šią nuotrauką, dukros svajonių Amerika neatrodo tokia tolima. Nors norėčiau turėti galimybę visus savo vaikus apkabinti kuo dažniau, žinau, kad laivams uostuose gyventi neskirta. Ir kad ir kur vaikai skristų suplasnoję sparnais, savo širdies vedami svajonių link, aš visada būsiu tas uostas, laukiantis išskėtęs rankas, visada būsiu paruošusi glėbį. O dabar dar kartą apkabinsiu, gal net truputį per stipriai, dėl to, kad avansu, į tuos kartus kada lauksiu savo brangiausių vaikelių sugrįžtant”, – jautriu įrašu apie dukrą Dorotėją instagrame pasidalino Violeta Repčenkaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)