Dizaineris J. Statkevičius DELFI pirmajam pranešė, kad savo kolekcijos pristatymui pakvietė ir garsiąją lietuvę. „Dar vienas mano gyvenimo nuotykis – pažintis su Edita Vilkevičiūte. Parašiau jai laišką, pakviečiau dalyvauti kolekcijos pristatyme lapkritį. Ji man jau atrašė du laiškus, patikino esanti mano gerbėja. Pasiūliau jai nupirkti lėktuvo bilietus, apgyvendinti viešbutyje, tačiau ji tokia paprasta ir nuoširdi, sakė, kad to visai nereikia, kad galės apsistoti pas savo tėvus Kaune. Ar gi tai – ne Dievo dovana? Malonu, kai geriausieji traukia geriausius“, - DELFI kalbėjo dizaineris. 

Kolekcijos užkulisiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Gražuolė yra pozavusi tokiems leidiniams kaip „Allure“, „i-D“, „V Magazine“, „Interview“,„Vogue“.

E. Vilkevičiūtė vadinama gražiausiu lietuvių kilmės modeliu. Edita užima 19-tą vietą seksualiausių modelių pasaulio modelių sąraše, kurį paskelbė models.com. Vasaros pabaigoje mados pasaulyje gerai žinomas mados TV kanalas "FTV" lietuvę Editą Vilkevičiūtę išrinko savaitės modeliu. Lietuvaitė yra giriama dėl gražios šypsenos, išskirtinės išvaizdos bei įsimintinų skruostikaulių.

Ant podiumo taip pat buvo galima išvysti stilistę Astą Valentaitę.

Asta Valentaitė

Podiumu žengė ir aktorė Jurgita Jurkutė-Širvaitė. Moteris pristatė vakarinę suknelę. Palaikyti savo žmonos į renginį atvyko Rytis Širvaitis.

Jurgita Jurkutė-Širvaitė

Ekstravagantišką neoninės spalvos kostiumą pristatė baleto Nikolajus Ciskaridzė.

Nikolajus Ciskaridzė

Podiumu taip pat žengė merginų numylėtinis, dainininkas Martynas Kavaliauskas.

Martynas Kavaliauskas
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)