Pora neseniai susituokė Korfu saloje, Graikijoje, tad tuoktuvės Lietuvoje – tik formalumas.

„Graikijoje gyvena mūsų draugai, jų viloje jau ne kartą leidome atostogas, ten labai jauki vieta. Taip jau gavosi, kad toje saloje ir pasipiršau Kristinai bei išgirdau lemtingąjį „taip“.

Pagalvojome, kad ši sala mums daug reiškia ir jau tapo simboline vieta, tad paskambinome draugams ir paklausėme, ar galėtume ten iškelti vestuves, o jie labai maloniai sutiko ir apsidžiaugę viską mums suorganizavo. Buvo labai jauki, šeimyninė šventė. Kaip mes juokaujame – tai buvo ne didelės ir storos graikiškos vestuvės, o mažos ir plonos“, – juokavo Ž. Šilgalis.

Prieš vestuves kalbinta pora teigė Graikijoje ir susituokę, ir medų kopinėję. „Kadangi ten buvome savaitę, tai likusias dienas po ceremonijos paatostogavome kartu su vaikais. Dabar planuojame ilgai ir laimingai gyventi“, – šypsojosi politikas.

Per vestuves Korfu saloje „Tiulio fėjų“ suknelę dėvėjusi nuotaka šįkart nesipuošė vardine suknele ir šypsojosi šią tiesiog išsirinkusi parduotuvėje.

Žinia apie poros sužadėtuves pasklido po laidos „Valanda su Rūta“ transliacijos. Rūtos Mikelkevičiūtės įsprausta į kampą, K. Kiršytė atskleidė, kad yra sutikusi tekėti.

DELFI primena, kad Ž. Šilgalis prieš tai buvo vedęs du kartus, o K. Kiršytė – vieną. Antroji, penkiolika metų trukusi Ž. Šilgalio santuoka, buvo nutraukta 2016 metų pradžioje. Politikas yra prisipažinęs, kad santykiai su Kristina užsimezgė dar gyvenant santuokoje su buvusia žmona.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)