Viktorija po ilgo laiko pasimatė su bičiuliais – milijonieriumi, škotų verslininku Duncanu Bannatyne'u ir jo žmona Nigora.

Bendrą nuotrauką ir akimirką iš susitikimo Viktorija paviešino socialiniuose tinkluose, ja sutiko pasidalinti ir su Delfi. Su milijonierių pora susitiko ir Viktorijos bei Danieliaus Bunkaus dukra Nicolė. Duncanas ir Nigora prieš ketverius metus buvo atvykę ir į Lietuvą – tąkart jie dalyvavo mergaitės krikštynose.

„Galiu tik pasidžiaugti, kad net mūsų draugai iš užsienio buvo nustebinti Lietuvos grožiu, čia esančiais žmonėmis ir lietuvių kruopštumu“, – po dukrelės krikštynų 2019-iais metais kalbėjo V. Siegel.

O šių metų pradžioje Delfi rašė ir apie milijonieriaus gimtadienio šventę.

Turtuolio Duncano Bannatyne’o žmona, 42-ejų metų amžiaus Nigora jam surengė ekstravagantišką gimtadienio vakarėlį. Savo 74-ąjį gimtadienį škotas atšventė šokdamas privačioje jachtoje gražių moterų kompanijoje.

Milijonierius vilkėjo raudonos, juodos ir auksinės spalvų marškinius ir geltonus šortus bei buvo užsidėjęs didelius akinius nuo saulės, skelbė express.co.uk.

Specialiai pasamdyta atlikėja dainavo „Su gimimo diena“, o septynis vaikus turintis D. Bannatyne’as džiaugsmingai iškėlė rankas ir paskui pritūpė ant denio, judindamas klubus.

Vėliau trys kukliai apsirengusios gražuolės šviesiais perukais atliko privatų šokį ant laiptelių sėdinčiam D. Bannatyne’ui.

Verslininko sutuoktinė, kurią jis vedė 2017 m., šventės akimirkomis pasidalijo instagrame.

Gimtadienio vakarėlį ji pavaidino „nepamirštamu potyriu“ ir pareiškė, kad jautėsi „kaip devintajame danguje“.

Linksmybių metu Nigora atrodė įspūdingai, apsivilkusi aukso spalvos bikinį ir tokios pačios spalvos kimono. Moteris nepamiršo ir įvairių papuošalų, įskaitant deimantinius auskarus bei deimantinį vėrinį.

Uzbekė Nigora yra trečioji milijonieriaus žmona. Anksčiau jis buvo vedęs Joanne McCue (2006–2013 m.) ir Gail Brodie (1983–1994 m.).
Prabangiuose poros organizuojamuose vakarėliuose dar prieš kelerius metus dalyvavo Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus, taip pat turtuolis artimai bendrauja su kitu milijonieriumi britu – Johnu Caudwellu ir jo sužadėtine Modesta Vžesniauskaite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)