Ne paslaptis, kad atvykdami į brandos atestatų įteikimą mokyklą baigę jaunuoliai stengiasi pasipuošti. Nuo jų neatsiliko ir V. Jakučinskaitės dukra Ieva.

Mergina į šventę atvyko pasipuošusi blizgia juoda suknele. Jos įvaizdžiu garsi mama pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“.

Įrašu dizainerė leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Mes tai padarėme. Mokykla baigta“, – po nuotrauka rašė V. Jakučinskaitė.

Kaip ant Ievos nulietas drabužis iškart sulaukė gausybės komplimentų.

„Sveikinu su nauja pradžia. Man jūsų Ievutė – pozityvo bomba, nešlifuotas grynuolis, tokia miela ir tikra. Linkiu rasti savo kelią ir nepamesti, neiššvaistyti iš aukščiau gautų duotybių. Jūs nuostabios!“ – rašė viena sekėja.

Jai pritarė ir kita, kuri pridūrė, kad jauna mergina yra mamos kopija.

„Visiška kopija. Man jūs kaip sesės, o ne kaip mama su dukra atrodote“, – pastebėjo ji.

Delfi primena, kad prieš kurį laiką V. Jakučinskaitė atvirai papasakojo, kaip jaučiasi, kai tenka į gyvenimą paleisti mokyklą baigusią dukrą.

„Turėjome šeimos tradicijas. Ir kaip tik vyras prieš kelias dienas pasakė: „O tu supranti, kad Ieva po dvejų metų ar po metų gali išsikraustyti ir gyventi kitur?“ Pagalvojus baisu pasidarė“, – prisipažino ji.

V. Jakučinskaitė sakė, kad jai gaila visų 19 metų, per kuriuos kartu su dukra bei visa šeima patyrė pačias smagiausias akimirkas.

„Atrodė, kad šitas laikotarpis visas gyvenimas. Ir pati neįsivaizduoju, kaip mama mus paleido. Turime stiprų ryšį su vaikais. Galime jaustis ne tik kaip tėvai, bet kaip ir tikri draugai, kur ne pinigų prašo, reikalus tvarkyti, bet kartu praleisti laiką. Mes keturiese faina chebra. Todėl tai, kad reikės jas abi paleisti, labai sunku“, – Delfi neslėpė dizainerė.

Kol kas V. Jakučinskaitė sako nežinanti, kur jos dukra ketina studijuoti. Bet tai, kaip ji pati sako, yra jos pačios pasirinkimas.

„Aišku, yra mintys apie studijas, bet ten yra jos reikalas, aš nesikišu. Ji šiaip turi daug talento. Galėtų ir į dainavimą, ir į dailės akademiją, bet ji pati tą kelią renkasi ir mamai tam įtakos daryti nereikia“, – sakė dizainerė V. Jakučinskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)