V. Siegel viename iš savo įrašų instagrame sekėjus kvietė nesibaiminti ir daug svajoti, nes, anot jos, svajonės pildosi.

Žinoma moteris taip pat prisiminė, kad JAV lankosi jau ne pirmą kartą, šioje šalyje kartu su mama ji atostogavo 16-kos metų.

„Mūsų pirmoji stotelė buvo būtent Niujorkas. Taip nuo to karto ir įsimylėjau ši miestą. Visada svajojau čia sugrįžti.

Ir šiandien pasitinkant dieną Niujorke su, ko gero, vienu iš gražiausių vaizdų pro savo viešbučio kambario langą, aš galiu drąsiai teigti, kad išsipildė mano noras sugrįžti į Niujorką su kaupu!

Koks nuostabus gyvenimas. Kaip nuostabu yra patirti tokias emocijas“, – džiaugsmo neslėpė V. Siegel.


Verslininkė su vaikais ir mama jau apsilankė „SUMMIT One Vanderbilt“ dangoraižyje, Centriniame parke, kuriame nufilmuotas „Vienas namuose 2“. Nuostabiais Niujorko vaizdais su savo sekėjais V. Siegel dalijasi ir iš savo viešbučio kambario.


„Kambaryje, prieš išeinant į lauką, prieinu prie veidrodžio pažiūrėti, kaip atrodau. Pamatau tiesiog lyg paveiksliuką sau už nugaros. Šitie Niujorko vaizdai man atima žadą“, – sakė V. Siegel.


Tiesa, moteris kelionės metu nepamiršta ir dar vieno savo naujo pomėgio – sporto.

„Laimė tiesiog trykšta per kraštus. Pirmadienio rytą Niujorke pradėjau nuo sporto „Central Park“. Bėgiojant kartu su visais nuostabiausiam parke, su nuostabiausiais vaizdais, pasijutau kaip vietinė.

Bėgu ir galvoju, Dieve, koks gyvenimas yra nuostabus. Ir vis dar kartais galvoju, o gal aš sapnuoju? Nes viskas lyg iš svajonių. Taip pradėti naują darbo savaitę yra jėga“, – džiaugėsi V. Siegel.


Jau kelias dienas Niujorke viešinti V. Sigel spėjo išpildyti ir vieną ypatingą dukros svajonę. Žinoma moteris pasakojo nusivedusi mergaitę į „American Girl“ parduotuvę, kurioje leido Nicolei išsirinkti mėgstamų žaislų.

„Mergaičių rojus yra ši parduotuvė arba, kitaip tariant, vaikiškas muziejus. Iš tiesų, daug kas rekomendavote būtinai nueiti su Nici į šią parduotuvę! Neįmanoma, kad mergaitėms nepatiktų“, – sakė V. Siegel.

Viktorijos Siegel kelionės Niujorke akimirkos – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)