Influencerė ir verslininkė pasakojo, kad dukra Nicole buvo priežastis įkurti verslą. Moteris sako, kad vaikai jai yra didžiausias įkvėpimas ir kartą nutarusi, kad jiems duos viską, kad jie gyventų geriausią gyvenimą.

„Mano sėkmė – mano dukra!

Nei mokyklos, nei studijavimo laikais neįsivaizdavau savęs vystančios verslą, kuriančios darbo vietas ir nešančios tokios atsakomybės, kokią nešu dabar.

Tačiau viskas pasikeitė akimirksniu, kai pirmą dieną susitikome – aš ir mano dukra Nicolė. Ji tapo mano įkvėpėja ir motyvatore. Supratau, kad padarysiu viską, net ko niekada neplanavau, kad tik mano vaikai gyventų geriausią gyvenimą, kokį tik galiu suteikti.

Nicolė buvo ir yra mano pamatas, nuo ko viską gyvenime pradėjau, dėl ko keičiausi ir augau kartu su ja.

Galiu drąsiai teigti, kad visos tos begalės gražių jūsų žinučių, kurias parašote dėl mano parduotuvės ar produktų yra ir Nicolės nuopelnas. Ji tai, kas mane skatina bandyti, daryti, dirbti.

Tikiu, kad kiekvienas stengiatės siekti savo tikslų ir taip pat sunkiai dirbate. Tikiu ir žinau, kad būna ir lengvų, ir labai sunkių momentų. Bet jei kartais pasidaro baisu - prisiminkite, dėl ko visa tai pradėjote.

Aš - dėl savo dukters, dėl savo NICI“, – rašė žinoma verslininkė.


Naujas prabangus automobilis - Viktorijos dovana sau gimtadienio proga. Apie tai ji prakalbo sporto trenerės Rasos Vilkienės tinklalaidėje „Vidinė revoliucija su Rasa“.

„Man 29-eri metai ir aš niekam nieko nesu skoloje. Pati dirbu ir užsidirbu, visko pasiekiau pati. Aš net kartais stabdau save sakydama, kad negalima tiek dirbti, kad reikia pailsėti – juk daugeliui atrodo, kad aš tik darau reklamas, bet iš tiesų už to slypi didžiulis juodas darbas.

Būna, kad ir iki vidurio nakties filmuoju reklamas, susirašinėju su tiekėjais. Juk aš turiu ir didelį kolektyvą, o jie turi savo šeimas, todėl mano atsakomybėje yra didelis kiekis žmonių ir jų gerovė“, – apie kasdienius iššūkius kalbėjo Viktorija.

Iki Nikolės gimimo ji sakė galvojusi, kad nori būti ta moterimi, kurią išlaikys vyras.

„Rūpinsis, o man niekas nerūpės, tačiau dukros gimimas mane kardinaliai pakeitė. Aš supratau, kad turiu pasirūpinti ne tik savimi, bet esu atsakinga ir už savo dukrą, vaikus. Dirbu, rodau jiems pasaulį, stengiuosi, kad jie būtų laimingi ir pamatytų pasaulį. Mes taip dažnai pamirštame sau padėkoti, vis lyginamės su kitais, tačiau ar atsistojame prieš veidrodį ir pagiriame save, kad viską darome gerai ir judame teisinga linkme? O tai daryti – būtina“, - atviravo Viktorija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)