„Kažkuriuo momentu aš tikrai negalvojau, kad išsiskirsim, – LNK pokalbių laidoje „Bučiuoju. Rūta“ ketvirtadienį kalbėjo Viktorija. – Žinote, mus sieja vaikas. Mes visada turėsime dėl jo bendrauti, todėl aš daugumą dalykų pasilieku sau. Gerbiu jį kaip tėvą ir kiekvieną kartą prieš kažką kalbėdama apie jį pagalvoju apie vaiką“.

Laidos vedėjai Rūtai Mikelkevičiūtei užsiminus, kad ji dar visai neseniai jos laidoje buvo ištarusi frazę „aš pavargau būti amžina sužadėtine, pavargau nuo pažadų“, Viktorija prakalbo ir apie skyrybų priežastį.

„Aš esu lygiai tokia pati, kaip visos moterys. Mes visos norime apsivilkti baltą suknelę. Mes visos norime ištekėti. Ypač, kai vyras žengia tą žingsnį ir paklausia – „Ar būsi mano žmona?“ Suprantu, metai, dveji... Bet treji... Aišku, čia nebuvo pagrindinė priežastis, bet aš supratau taip, kad galbūt vyras persigalvojo ir nebenori? Jis jau keletą kartų buvo vedęs, tad, kaip aš suprantu, jam tai nebuvo aktualu ir reikalinga. Aš negaliu atsakyti už kitą žmogų. Negaliu įlįsti į jo širdį. Nenorėjau spausti prie sienos, juk žmogus pats turi norėti. Kodėl aš turiu jį versti? Taip, buvo tų pokalbių. Tačiau aš daviau visišką teisę žmogui pasirinkti. Išsisprendė. Matome kaip“, – nusijuokė žinoma moteris, vėliau prisipažinusi, kad D. Bunkus jai priekaištavo dėl spaudimo tuoktis.

Kol nebuvo žinomos priežastys, kodėl taip netikėtai įvyko skyrybos, visuomenės požiūris į Viktorijos žingsnį pranešti apie santykius su savo dukters krikštatėviu ir artimu Danieliaus draugu Laurynu Suodaičiu, buvo kupinas neigiamų emocijų.

„Jie nebuvo geriausi draugai – ši informacija iškreipta. Nebuvo viskas taip, kaip buvo patiekta socialinėje medijoje. Aš pasakiau jam tiesiai šviesiai, kad įsimylėjau kitą ir, manau, turiu teisę gyventi taip, kaip aš noriu, o ne taip, kaip man liepia žmonės. Kai aš skyriausi, visi staiga tapo santykių ekspertais, psichologais. Nors, manau, pas kas antrą mane teisiantį ir norintį man papamokslauti, šeimoje netrūksta įvairiausių niuansų, kurie galbūt yra nutylimi“, – sakė Viktorija.

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis

Danielius Bunkus Viktoriją buvo apkaltinęs neištikimybe ir sakė, kad kartą neištikimybę jau buvo atleidęs. Šios jo skleidžiamos žinios, anot žinomos moters, taip pat buvo netikslios.

„Ne, žinokite. Visų pirma, tai nebuvo tokia neištikimybė, kokią jis buvo patiekęs. Labai palanku yra išgirsti vieną pusę. Nebuvo neištikimybės tikrąja to žodžio prasme. Aš tiesiog buvau pasakiusi jam faktą, kad myliu kitą, o mūsų santykiai griūna.

Po visos šitos situacijos aš pastebėjau, kad vyrams dar sunkiau yra būti paliktiems, nes, kai vyras palieka, Lietuvoje tai priimama tarsi normalus dalykas. O kas čia tokio – vyras paliko su vienu ar dviem vaikais? O ką tu neišgyvensi? Taigi normalu. Bet, jeigu moteris išeina ir palieka, ji išgirsta daug visokių epitetų. Faktas, kad aš irgi išgirdau.

Vyrams palikti – nieko tokio. Mano draugų rate vos ne kas antra šeima yra išsiskyrusi ir ne dėl to, kad moterys palieka, o dėl to, kad vyrai palieka. Ir ypatingai tada, kai moterims yra 40-45 metai. Jos lieka su vaikais, praeina visą ilgą gyvenimą. O vyrai tiesiog užsimano jaunesnės“, – kalbėjo Viktorija.

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis/ Foto: asmeninio albumo

Laidos vedėjai pažymėjus, kad Viktorija ir yra ta jauna mergina, į kurią dairomasi ir dėl kurių byra šeimos, ji neslėpė, kad ir pradėdama santykius su Danieliumi buvo įspėta. Juk jis jau buvo turėjęs žmoną Ingą, su kuria išsiskyrė, kai šiai buvo būtent 40-imt. Moteris buvo sakiusi, kad būdama santuokoje su Danieliumi jautė, kad šis jai nėra ištikimas – yra ir kitų moterų. 2011-aisiais Danielius sukūrė šeimą su dainininke Natalija Bunke ir su ja susilaukė sūnaus Kristupo. Paskui jųdviejų santykiai nutrūko ir verslininkas romantiškus santykius užmezgė su žiniaskaidoje tuomet dirbusia Justina Stambrauskaite. Jųdviejų santykių griūtis irgi buvo skaudi – vyriškis pamilo V. Siegel.

„Danielius tuomet buvo laisvas. Šeimos negrioviau, žmonos jis šalia neturėjo. Ką Danielius moka, tai moka. Mokėjo taip elgtis, kad atkreiptų į save dėmesį. Perspėjimų buvo labai daug ir įvairiausių: netinkamas vyras, pažais ir mes, nebūsi tu niekada jo žmona. Labai dažnai šitą girdėjau“, – kalbėjo Viktorija.

Kartu pora buvo sukūrusi sėkmingą verslą, internetinę parduotuvę „Dress Like VS“. Po skyrybų šios parduotuvęs direktoriumi liko Danielius Bunkus. Tuo tarpu V. Siegel pristatė naują internetinę parduotuvę „Shop by Siegel“.

„Aš jam palikau savo verslą. Matote, kaip viskas baigėsi? Tiesiog padovanojau jam akcijas. Norėjau ramiai gyventi, o išsiskyrus ir bendraujant dėl verslo, nuolatos sulaukdavau įkandimų iš jo pusės“, – atskleidė moteris.

Viktorija šiandien sako besidžiaugianti, kad naujas mylimasis dažniau imasi veiksmų, o ne tuščių kalbų.

„Negaliu pasakyti, kas bus po metų ar dviejų. Tačiau šiandien aš matau visiškai kitokį paveikslą ir kitokį žmogų su, galbūt, mažiau pažadų, bet daugiau veiksmų. Ir aš tai matau kiekvieną dieną visame kame“, – kalbėjo pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)