Viktorija Masteikytė – Wika iš Šakių rajono populiarumą pelnė prieš daugiau nei 8 metus. Jos dainą „Rička, Rička“ mintinai žinojo beveik visa Lietuva. Tada jai buvos vos 17 metų.Šiuo metu mergina pramogų pasaulyje jau nebesisuka.

2007 vasarą jauna mergina Ingrida Babiliūtė, pasivadinusi Ledi Ais, sužavėjo, ne tik muzikos prodiuserius, bet ir visus lietuviškos muzikos mylėtojus. Jos daina „Laukiu tavo laiško“ pateko į radijo stočių topus. Tačiau šiandien Ledi Ais nepamatysi žvaigždžių vakarėliuose, televizijos laidose, neišgirsi naujų dainų.

„Atkutęs, atsipūtęs, jaunas gali būt ir žilstelėjęs truputį – svarbu gerai pabūti. Lieknas ar nesiskutęs, pilvotas ar „nelaimė“ - nesvarbu kabutės, svarbu, kad būtų faina...“, – šiuos FainosErikos Nudaitės dainos žodžius ir dabar paniuniuotų dažnas lietuvis.

Maždaug 2007 metais lietuviškoje pop scenoje atsiradusi atlikėja iki išgarsėjimo atlikėja dirbo padavėja vienoje kavinėje, vesdavo karaokės vakarus. Vieną vakarą, kai mergina dirbo įprastą darbą, ją pastebėjo garsus muzikos prodiuseris.Ir pasiūlė pabandyti padainuoti įrašų studijoje. Savo seksualiu balsu ji sužavėjo prodiuserį, kartu jie nusprendė, kad merginos pseudonimas bus Faina. Dabar mergina nebenori jokio viešumo, nebedalina interviu, o vaikystės svajonę tapti dainininke jau, ko gero, pamiršo.

Populiariausių laidų ir vasaros koncertų karuselėje spėjo pasisukti ir dainininkė Milana
Rozenkovič. Nors žiniakslaidoje šmėžuodavo daugiau naujienų apie šios atlikėjos ankstyvą nėštumą, smurtą šeimoje ir skyrybas, ši vieno hito atlikėja populiarumu spėjo pasimėgauti.

Tigra kadaise buvo vadinama seksualiausia šalies atlikėja. Kadaise su „biplanais“ traukusi dainą apie seksodromus, jau beveik dešimt metų dingusi iš Lietuvos muzikinės padangės. Baigusi muzikinę karjerą mergina emigrvao į amžinų atostogų šalį Italiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)