Šventei šviesiaplaukė pasirinko tradicinę nuotakos suknelę. „Tokią suknelę renkasi daugelis nuotakų. Prie jos buvo priderintas mano makiažas, puokštė, manikiūras. Pati rinkčiausi dar paprastesnę suknelę, kadangi norėčiau vestuvių ne Lietuvoje. Mano svajonių vestuvės turėtų būti šiltoje šalyje, kur nereikia nerimauti dėl blogo oro. Kadangi dabar labai daug darbų vis atidedame šią šventė. Galiu pasakyti, kad tikrai svajoju apie vestuves“, - atviravo K. Ivanova.

Kristina Ivanova

Kristina pasakojo, kad vestuvinei suknelei neteikianti didelės reikšmės. Mergina teigė, kad visos vestuvinės suknelės yra gražios, o pats blogiausias dalykas – pasakyti nuotakai vestuvių dieną, kad suknelė ne tavo skonio. „Kiekviena moteris sau išsirenka pačią nuostabiausią suknelę. Didelės reikšmės kol kas savo suknelei nekėliau ir dar negalvojau apie ją“, - DELFI kalbėjo K. Ivanova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)