Vilniaus miesto apylinkės teismas jau gavo telekomunikacijų bendrovės „Teo Lt“ pareiškimą, kuriuo iš S. Jasaičio prašoma priteisti skolą už naudojimąsi elektroninių ryšių paslaugomis. Skolos suma nėra įspūdinga – vos 400 litų.

DELFI žiniomis, S. Jasaičiui pareikštas ieškinys yra susijęs su butu, kuriame Vilniuje gyvena buvusi jo sutuoktinė Vaida Jasaitienė. Būtent šiame bute „Teo Lt“ suteikė paslaugas, už kurias krepšininkas pagal sutartį buvo įsipareigojęs sumokėti.

Bendrovės ieškinį gavęs teismas nusprendė jį patenkinti S. Jasaičiui nepranešus – jeigu sportininkas su pareikštu reikalavimu nesutiks, teismas įsakymą dėl skolos priteisimo panaikins ir imsis bylos nagrinėjimo teismo posėdžiuose.

DELFI primena, kad teismas yra nusprendęs, kad dėl skyrybų yra kaltas S. Jasaitis, dėl to jis buvusiai žmonai sumokėjo 7,5 tūkst. Lt neturtinės žalos atlyginimą.

Po skyrybų teismas padalino S. Jasaičio turtą – krepšininkui ir buvusiai jo žmonai atiteko po 1 mln. 897 tūkst. Lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (300)