Nors konkurencija grožio salonų srityje yra didžiulė, tačiau E. Ghoui to nesibaimina. Pasak moters, kiekvienas pasirenka meistrą, kuris jam arčiausiai širdies. Evos studija alsuos prancūziška dvasia, netrūks ir prabangos. „Žmonės patys atsirinks. Studija bus labai jauki, graži. Kol kas mano tikslas – suburti gerą kolektyvą“, - sakė Eva.

Didžiausias iššūkis moteriai – suderinti grožio procedūras ir grožio salono direktorės veiklą. „Nors daugeliui gali pasirodyti, kad turėti grožio saloną yra vieni juokai, nesutikčiau su tuo. Tai yra rimtas dalykas. Įsisukus į šią veiklą, trauktis nėra kur“, - sakė pašnekovė.

Nors E. Ghaoui finansinės paramos verslui galėjo prašyti savo širdies draugo, iš Armėnijos kilusio verslininko Aleksandro, tačiau viską nusprendė daryti pati: „Pasiėmiau paskolą iš banko. Žinoma, draugas mane konsultuoja, pataria. Tai yra mano studija ir joje darysiu tai, kas man patinka labiausiai.“

Nors anksčiau Eva mielai lankydavosi garsenybių pamėgtuose vakarėliuose, dabar ją viešumoje pamatysi vis rečiau. Pasak pašnekovės, tam paprasčiausiai neliko laiko: „Grožio salonas – mano naujas gyvenimo etapas. Daug ko dar turiu išmokti, daug ką padaryti. Manau, ši veikla bus labai įdomi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)