Dainininkė apie šį nemalonų nutikimą išgirdo iš žurnalistų dar prieš savaitę, pati ji nepalaiko ryšio su biologiniu tėvu.

„Nebandžiau su juo susisiekti, nes mes visiškai nebendraujame. Mano šeima nesidomi jo likimu. Mano mamai taip pat neverta skambinti šiuo klausimu, jai tai sukels daug neigiamų emocijų ir ji tikrai nekomentuos.

Aš su juo niekada nebendravau, net nepažįstu jo. Taip pat nebendrauju ir su jo giminėmis. Man jo suėmimas nekelia emocijų, nes man tai svetimas žmogus.

Tiesa, manęs pastaruoju metu jau niekas nebestebina. Nutinka vienas blogas dalykas po kito. Atrodo toks tamsus tas gyvenimas. Tiesa, tikiuosi, kad po tamsaus periodo vėl švies saulė“,– apie situaciją kalbėjo ji.

Biologinio Vashos tėvo ir motinos Viktorijos Mauručaitės santuoka truko vos metus. Jie išsiskyrė po dukros atėjimo į šį pasaulį. Pernai vyras vėl vedė. Už savo dabartinės žmonos dukros prievartavimą jis galimai ir yra sulaikytas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)