Savo išsvajotu pirkiniu Gabrielė Vasha iš pradžių pasidalijo „Instagram“ paskyroje. Kartu su sekėjais moteris džiaugėsi tuo, ką po daug metų pavyko įgyvendinti.

„SVAJOK, TIKĖK, DIRBK, MANIFESTUOK! Mano mantra, kuri man padėjo pasiekti savo svajonės, didžiausio tikslo šiai dienai – MANO NAMAI! Kiek daug laiko, nervų, vargo reikėjo, kad pagaliau jausčiau ramybę ir tokia laimę viduje! Ir nesidžiaugti garsiai neišeina! JEI GALIU AŠ – GALI IR TU!“ – su sekėjais džiugia žinia pasidalijo Gabrielė.

Atlikėja Delfi atskleidė, kad prie būsto paieškų užtruko ne vienerius metus.

„Buvo labai sunku išsirinkti. Tiesiog lankantis kiekviename objekte daug kam apimdavo tokia namų aura ir jausmas. Ir staiga pagaliau po ilgų paieškų kažką pajaučiau, todėl ir įsigijau tokius namus“, – kalbėjo Gabrielė.

Pasiteiravus, kokie jausmai apima jau turint nuosavo būsto raktus, moteris neslėpė, kad šiek tiek jaučia nerimą.

„Daug kas tai vadins problemomis, bet jos labai malonios, nes sieki savo tikslo ir pagaliau pasieki“, – džiaugėsi atlikėja.

Delfi primena, kad tai buvo ne vienintelė atlikėjos staigmena. Štai prieš daugiau nei savaitę ji gerbėjams pristatė vasarišką dainą.

„Pristatau jums naujausią dainą ir muzikinį klipą „Vasara“. Šiam kūriniui skyriau daug laiko, meilės ir šilumos“, – sakė dainininkė Vasha, nuotaikingos ir įkvepiančios dainos premjerai pasirinkusi simbolinę, jos pavadinimą įprasminančią datą.

„Pristatau jums naujausią dainą ir muzikinį klipą „Vasara“. Šiam kūriniui skyriau daug laiko, meilės ir šilumos“, – kalbėjo Vasha, nuotaikingos ir įkvepiančios dainos premjerai pasirinkusi simbolinę, jos pavadinimą įprasminančią datą.

Dainos autorius – Viktoras Olechnovičius Woop, o vaizdo klipo – Darius Žemaitis.

Anot Vashos, vasara - ypatingas pramogų, nuotykių, kelionių ir romanų metas, kuris, norėtųsi, jog nesibaigtų rugpjūtį.

„Linkiu visiems karštos ir romantiškos vasaros! Tegul ji širdyse nesibaigia visus metus! Gero klausymo!“ – sakė Vasha.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)