Vilniaus miesto apylinkės teisme nurodoma, kad skyrybų byla bus nagrinėjama rugpjūčio 31-ąją, popiet.

Skelbiama, kad V. Budraitytė ir G. Naujokas esą skiriasi abiejų sutuoktinių bendru sutarimu ar vieno sutuoktinio prašymu.

Šiai naujienai pasiekus viešumą, V. Budraitytė netrukus patikino, kad tai – melas ir paneigė teisme atsidūrusią informaciją.

„Nesiskiriame mes. Rimtai. Nusiraminkite“, – Delfi tikino ji.

Pasiteiravus, kaip tuomet galėtų paaiškinti šią neeilinę situaciją, pašnekovė tik pakartojo, kad jokių skyrybų nėra ir nebus.

„Nėra skyrybų. Mes ten dėl visai kitų dalykų esame. Daugiau nieko neaiškinsiu, bet kažkas paskelbė visišką nesąmonę ir tik tėvus sunervino, daugiau nieko. Ten padaryta klaida, bet visa ši situacija tikrai nieko bendra su skyrybomis neturi, tik tiek galiu pasakyti“, – pridūrė žinoma moteris.

Susisiekus su Vilniaus miesto apylinkės teismu, jo atstovas visgi patikino, kad duomenys oficialūs – bylą planuojama pradėti nagrinėti jau šį trečiadienį rašytinio proceso metu.

Tiesa, kadangi byla iki šiol nėra išnagrinėta, sutuoktiniai gali apsigalvoti ir skyrybų procesą nutraukti.

Delfi primena, kad garsi astrologų pora susituokė 2008 metais.

V. Budraitytei, kaip ir G. Naujokui, tai – antroji santuoka.

Iš pirmosios moteris turi sūnų Simoną ir dukrą Mariją. Bendrų atžalų pora neturi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)