„Tikriausiai pagrindinis dalykas, dėl ko norėjau vykti į Meksiką – tai dėl instagraminių nuotraukų. Tokių nepasidarysi niekur kitur! O džiunglės, gamta tikrai turi savotiško žavesio. Ten nėra aukso ir prabangos, atvirkščiai – buvo tam tikras iššūkis gyventi be elektros, oro kondicionieriaus, šilto vandens. Tačiau vis tik didžiausias minusas buvo uodai – jų ten milijonai! Na, ir žinoma visi kiti gyvūnėliai, užeidavę į kambarį, kurių nematydavome, tačiau vis girdėdavome, kad kažkas vaikšto“, – šypteli Ieva.

Trečiosios atžalos besilaukianti influencerė šįkart į kelių dienų atostogas leidosi dviese su vyru. Įspūdingo dydžio viešbučio teritorijos, pasak Ievos, nepavyko apeiti net per keturias dienas. Tiesa, neaprėpiamas plotas nebuvo didžiausią nuostabą porai sukėlęs dalykas.

„Didžiausią įspūdį sukėlė viešbutis – jis nepanašus į jokį kitą viešbutį, kuriame esame buvę. Čia stengiamasi būti kuo arčiau gamtos, net ir galvą teko plauti pilant vandenį iš kokoso. Tačiau buvo smagu įvertinti, kiek visko turime – o kartais gal net per daug“, – tikina plaukų ekspertė.

Vabzdžių ir įvairiausių gyvių apsūptyje porai teko netgi miegoti. Buvusi „Olialia“ mergaitė sako, kad dėl savo išskirtinumo šis viešbutis pritraukia daug meno atstovų.

„Pirma naktis buvo labai sunki – miegojome gal pora valandų. Garsų – milijonai! Vyksta laukinis gyvenimas – vis kažkas šokinėja, čiulba, ūžia. Šviesos nėra, tad taip paprastai nepasižiūrėsi, kas vyksta visai čia pat. Tačiau ryte atsikėlus nieko nerandi – nebent kelis mažyčius driežiukus, – teigia moteris. – Mačiau katino dydžio žiurkę. Gyvačių nemačiau, nors, vietinių teigimu, jų yra nemažai – nepaisant to, jos nėra nuodingos. Šviesas viešbutyje uždega naudodami žvakes. Viskas čia ekologiška. O ir dauguma į šį viešbutį atvyksiančių žmonių – menininkai. Tikrai unikali vieta.“


Labiausiai atotogų metu Ievai pritrūko elementarios higienos – tam čia paprasčiausiai nebuvo tinkamų sąlygų.

„Nepatarčiau vykti tiems, kurie pripratę prie labai didelių patogumų. Miegoti be kondicionieriaus – beveik neįmanoma. Makiažą vakarais nusivalydavau pasišviesdama telefonu. Atsikeli – puse veido nenuvalyta. Tikriausiai nei iš vienos kelionės nebuvau grįžusi tokia purvina, kaip iš šios, – juokiasi Ieva. – Lėktuve sakiau vyrui, kaip stipriai noriu į dušą. Pagrindinis maudymasis vykdavo jūroje arba vonelėje, užsipilant lediniu vandeniu tiesiai iš kokoso.“

Tačiau, nepaisant kai kurių nepatogumų, moteris kelionę į Meksiką sako kartosianti ir ateityje. Tiesa, kitą kartą rinktųsi kiek egzotiškesnę vietą.

„Kitas mūsų taškas, kuriame mielai apsistotume kitą kartą – narkobarono Pablo Escobaro viloje. Sako, kad ten tikrai įspūdinga vieta, teritorija – didžiulė“, – apie ateities planus kalba Ieva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)