Publika šį įrašą lydėjo susižavėjimo šūksniais, o kai kurie šilti jų pasisakymai net privertė publiką kvatoti.

Kalbėdamas apie tai, koks aplanko jausmas pagalvojus, kad į anūko koncertus susirenka minios žmonių, senelis neslėpė susijaudinimo: „Kai pranešėjas paminėjo tavo vardą… Tas suteikė tam tikro džiaugsmo ir pasididžiavimo“.

„O būna, kad susigraudinat?“ – senolio klausė Vaidas.

„O ko graudintis? Ne graudulys, o džiaugsmas. Mačiau, kaip tau svarbu, kad senelis šiandien dalyvauja tavo koncerte. Ne todėl, kad man 96 metai ir taip toliau. Labiau norisi pabrėžti tai, kad tu esi ilgamečio garso režisieriaus anūkas. Tarp mūsų yra tam tikras ryšys. Tu kažko pasisėmęs iš manęs, o šiandien aš džiaugiuosi tavimi. Štai į šitą reikalinga atkreipti dėmesį“, – publiką audrino vaizdo įraše įamžintas Vaido senelis.

Vaido Baumilos koncertas Žalgirio arenoje

Močiutė, paklausta, ar ketina dalyvauti anūko koncerte, patikino norėjusi atvykti.

„Aš sakiau, kad ateisiu, o motina rėkia, kad nereikia. Sakė: „Matėte, girdėjote, buvote – triukšmas bus didelis, paskui mums reikės jus už rankų parnešti“, – publiką juoktis privertė močiutė.

„Tai ir parnešim. Visom keturiom, jeigu reikės“, – žadėjo anūkas.

„Vienu žodžiu, labai norėčiau, Vaiduli. Bet dabar labai nepernešu triukšmo“, – teisinosi senelė.

Vaidui pasiūlius ausų kištukus, močiutė žinojo kaip išsisukti. „Tai tada tavęs negirdėsiu. Pasididžiavimas anūku – labai didelis. Labai noriu, kad nepavargtum, nes šokinėji labai smarkiai. Kažkas šalia manęs sėdėjo (ankstesnio koncerto metu, red. past.), sakau: „Jėzus Marija, labai pavargs“. Sako: „Taigi jis ne tavo amžiaus“, – smagia nuotaika žiūrovus džiugino senolė.

Anūkas močiutės pasiteiravo, ar stebėdama koncertą svajojo, kad šalia jos būtų velionis vyras – Vaido senelis: „Vaiduli, ar gali būt klausimas? Man Kazimieras niekada iš širdies neišeina. Pažiūrėk, visur – Kazimieras, Kazimieras“.

Vaido Baumilos koncertas Žalgirio arenoje

Senelė didžiavosi, kad aplinkiniai mato jos ryšį su anūku. „Kas mane jaunystėje pažinojo sako – genai tikrai yra. Vaidas turi daug tavo genų“, – didžiavosi močiutė.

Arenoje koncertavęs atlikėjas savo gerbėjams padovanojo energingais šokiais, jaukia romantika ir šviesos efektais turtingą šou.

Atlikėjas pasirodė su didele muzikine grupe bei šokėjų trupe. Paruošta muzikinė programa, kurią sudarė sėkmingiausi karjeros hitai bei garsiausios pastarųjų metų dainos.

Sausakimšoje arenoje dažniau galima buvo sutikti merginų kompanijas, kurios vos prasidėjus koncertui kilo iš savo vietų šokti. Skambant daugumos dainų priedainiams, buvo sunku išgirsti atlikėjo balsą, nes čia susirinkusi auditorija, akivaizdu, puikiai moka Vaido dainų tekstus.

„Didelė garbė jums koncertuoti. Tikimės, kad praleisite nuostabiausias dvi valandas savo gyvenime. Ar galite man pažadėti savo jausmus, savo energiją?” – susirinkusių fanų klausė koncertą naujausiu kūriniu „Besarmatė” pradėjęs atlikėjas.

Vaido Baumilos koncertas Žalgirio arenoje

„Aš toks laimingas, kad jūs čia, kad jūsų tiek daug. Kai vaikystėje lankydavausi kitų atlikėjų koncertuose, svajodavau, kad kada į mano koncertus susirinktų gausybė žmonių, kurie klausytų mano dainų, mokėtų savo sunkiai uždirbtus pinigus už bilietus. Jūs neįsivaizduojate, kiek daug mums tai reiškia”, – gerbėjams dėkojo Vaidas.

Hitui „Žaižaruoja” atlikėjas į rankas paėmė gitarą. „Aš matau jūsų žaižaruojančias akis”, – tarstelėjo Vaidas ir publika iškart suprato, kokia daina laukia.

Ypač karšta buvo renginyje šėlusioms poroms. Koncertui įsibėgėjus didžiajame ekrane pasirodė žaižaruojanti širdis, kurios viduryje - netikėtai fiksuojamos poros, privalėjusios pasibučiuoti arba pasiaiškinti. Ekrane buvo matyti daug aistringų bučinių, pasitaikė ir keletas paaiškinusių, kad yra tik draugai.

„Esu nepaprastai dėkingas visiems, kurie apsilankė mūsų koncerte praėjusiais metais ir įkvėpė energijos bei užsidegimo tai kartoti didingoje Žalgirio arenoje ir šiemet. Ruošiame stiprią muzikinę programą su stipriai pasikeitusiais ir patobulėjusiais techniniais scenos sprendimais“, – pasakojo vienas geriausių šalies atlikėjų V. Baumila.

Koncertui einant į pabaigą, V. Baumila nusimetė marškinėlius ir privertė pilnutėlę areną sukelti didžiules ovacijas.

Paskelbus renginio pabaigą, gerbėjai taip lengvai atlikėjo nepaleido. Pasigirdus prašymui pakartoti, V. Baumila grįžo atlikti dar kelių kūrinių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)