Paskutines nėštumo savaites skaičiuojanti A. Gilytė mielai pozavo fotografams ir demonstravo suapvalėjusį pilvuką. Jos pasveikinti atvyko Vytautas Rumšas jaunesnysis su Eva Saikovska bei būrys kitų.

Vakaro metu A. Gilytė pristatė naują savo knygą apie stilių paauglėms. Tai jau antroji jos knyga, pirmąją ji pristatė šių metų pradžioje. Neseniai dienos šviesą išvydo ir stilistės vardo darbo kalendorius. Panašu, kad artėjantis gimdymas nestabdo veiklios moters minčių ir iniciatyvų.

Kadangi knyga – labai jaunatviška, norėjau, kad jos pristatymas būtų netradicinis – vyktų tokioje vietoje kur renkasi paaugliai, būtų daug jų ir šurmulio, todėl su komanda nutarėme, kad tam puikiai tiks urbanistinis ir jaunimo pamėgtas kultūros baras. Knygą pristatyti pasikvietėme būrį gražių paauglių – jaunas ir dar tik modelių kelią pradedančias merginas, šokių studijos grupę“, – pasakojo Agnė Gilytė.

Visam šiam „jaunatviškam paradui“ dirigavo choreografas ir renginių kūrybos prodiuseris Šarūnas Kirdeikis. „Pats daug dirbu su paaugliais, jie visaip kitaip suvokia įvairius dalykus nei suaugusieji ir turi daug vidinių konfliktų. Man labai smagu, kad atsirado toks žmogus, kaip Agnė, kuri irgi juos supranta, įkvepia, duoda patarimų. Tai jiems labai svarbu, o ypač kaip atrodyti, išsiskirti arba neišsiskirti“, – kalbėjo Šarūnas Kirdeikis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)