Verslininkas ir buvusi TV laidų vedėja bei manekenė pastaruosius dvejus metus gyveno Maltoje.

Tačiau M. Vosylius vengė išlaikyti santuokoje gimusią dukrą, todėl V. Vosylė buvo priversta kreiptis į Maltos teismą dėl paramos išieškojimo. 2015 m. sausio 15 d. šios šalies civilinių bylų teismo šeimos bylų skyrius priėmė sprendimą – M. Vosylius turi išlaikyti savo dar penkerių metų neturinčią atžalą.

Prabėgus kiek mažiau nei porai mėnesių, kovo 2 dieną, Lietuvos apeliacinį teismą pasiekė V. Vosylės atstovaujamos advokatės Gitanos Gudaitės prašymas Maltos teismo sprendimą pripažinti ir Lietuvoje. Tačiau po 16 dienų V. Vosylė savo pateiktą prašymą atsiėmė. Ji motyvavo, kad po šio prašymo pateikimo teismui su buvusiu sutuoktiniu pasirašė sutartį dėl santuokos nutraukimo.

Šia sutartimi esą išspręsti visi su santuokos nutraukimu susiję klausimai, kartu ir dėl nepilnamečio vaiko išlaikymo formos ir dydžio.

Apeliacinio teismo Civilinių bylų skyriaus teisėja Danguolė Martinavičienė patenkino V. Vosylės pageidavimą ir prašymą grąžino atgal, tad byla Apeliaciniame teisme buvo užversta.

Tiesa, Vilniaus miesto apylinkės teisme trečiadienio rytą bylos nagrinėjimas buvo atidėtas. Su bylos detalėmis, kaip kreditorius, norėjo susipažinti Vilniaus energijos atstovai.

V. Repčnkaitės-Vosylės advokatė Gitana Gudaitė naujienų portalui DELFI sakė, kad pora skiriasi taikiai ir tai nėra poros skyrybų trikdis.

„Viskas vyksta labai draugiškai. Nemanau, kad bus kokių problemų ir ateityje. Visiems kreditoriams buvo informuota nepriklausomai nuo to, ar bendros, ar asmeninės skolos. Visi jie turi teisę susipažinti su byla. Tokia galimybė Vilniaus energijai taip pat buvo suteikta. Tai nėra poros skyrybų trikdis. Tiesiog buvo trumpi terminai, šventinis laikotarpis, todėl teisme gautas Vilniaus energijos pageidavimas buvo patenkintas“, – DELFI sakė G. Gudaitė.

V. Repčenkaitė-Vosylė ir M. Vosylius susituokė 2010 metais. Pora susilaukė dukrelės Dorotėjos.

Violeta iš pirmosios santuokos su verslininku Titu Blėdžiu augino sūnų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)