„Manęs nutarimas netenkino. Viskas turi būti pagal įstatymus ir žmonės už savo poelgius turi atsakyti, - DELFI prisipažino D. Dimša. - Pirmojo lygmens tyrimu šiek tiek nusivyliau. Žiūrėsime, kaip bus toliau.“

Kaip naujienų portalui sakė D. Dimšos advokatas Kęstutis Jonaitis, ikiteisminis tyrimas dar nepabaigtas, nes trims iš keturių įtariamųjų įtarimai buvo panaikinti. Vieno jaunuolio atžvilgiu tyrimas bus tęsiamas toliau - jam perkvalifikuoti įtarimai iš chuliganizmo viešoje vietoje į sveikatos sužalojimą.

„Kol kas civilinis ieškinys dar nėra pateiktas, tačiau pagal įstatymą tai galime padaryti iki įrodymų tyrimo pradžios teisme. D. Dimšos pavedimu civilinis ieškinys jau yra rengiamas ir visi dokumentai jau guli ant mano stalo“, - sakė nukentėjusio šokėjo advokatas.

Teisininkas tikino, kad tiek jis, tiek jo atstovaujamas klientas yra suinteresuoti, jog skriaudėjai atsakytų už savo veiksmus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)