Neseniai 35-ąjį gimtadienį atšventusi V. Perminaitė ir 28 metų P. E. Emanuelis kartu yra trejus metus.

Pora susižadėjo pernai spalį, o lapkritį Klaipėdos savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriui pateikė prašymus įregistruoti santuoką.

Jie nenorėjo tuoktis nei bažnyčioje, nei Santuokų rūmuose, todėl pasirinko Klaipėdos koncertų salės lauko terasą. Į jaukią ceremoniją susirinko apie šimtas jaunavedžių giminaičių ir artimiausių draugų.

Likus pusvalandžiui iki ceremonijos lietus pylė lyg iš kibiro, tačiau per pačią ceremoniją net nušvito saulė.

V. Perminaitė į ceremoniją atvažiavo senoviniu automobiliu. Kai jos tėtis palydėjo jauną moterį iki būsimo sutuoktinio ir atidavė dukrą jo globai, Viktorija negalėjo sulaikyti ašarų. Jos riedėjo ir pamergių bei kai kurių svečių skruostais.

Tik tuomet, kai V. Perminaitė ir P. E. Emanuelis buvo paskelbti sutuoktiniais, Viktorija garsiai kvatojosi iš laimės.

Vienas kitam perskaitę specialiai paruoštus originalius ir išradingus priesaikos žodžius, jaunavedžiai turėjo apsikeisti žiedais. Viktorija neslėpė džiaugsmo, kai sutuoktinis jai movė žiedą ir iš laimės net trumpam pamiršo, jog turi padaryti tą patį. Nedidelį nesklandumą palydėjo ir pačios Viktorijos, ir svečių juokas.

V. Perminaitė po santuokos pasirinko vyro pavarde ir nuo šiol yra Viktorija Emanuel.

Jaunosios mama Dalia neslėpė, jog jaunavedžiai gyvens Londone. „Ar geras žentas? Man visi žentai yra geri. Svarbiausia, jog Viktorija yra laiminga “, – džiaugėsi mama.

Kai išsiskirstė grupė „Mango“, Viktorija dar bandė pradėti solinę karjerą, tačiau nelabai pavyko, todėl ji beveik prieš šešerius metus išvyko gyventi į Londoną. Ten ir susipažino su būsimu vyru.

„Ar aš čia dar kam nors įdomi?“ – žengdama būsimo vyro link ir išvydusi fotografus stebėjosi V. Emanuel.

Po santuokos įregistravimo ceremonijos jaunavedžių laukė fotosesija, o vėliau linksmybės vyks vienoje kaimo turizmo sodyboje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)