Iš pradžių A. Stumbras grįžęs į namus pareiškė žmonai dovanojantis „Ferrari“, tačiau moteris į tai nesureagavo rimtai. „Pamaniau, kad Aivaras erzina“, – prisiminė Inga, tačiau po akimirkos jai buvo pasiūlyta drauge nueiti ir atidaryti garažo vartus.

„Vis tiek maniau, kad manęs laukia koks nors pokštas. Galvojau, gal kokį motociklą nupirko ar ką nors panašaus, tačiau nė įsivaizduoti negalėjau, kad manęs laukė naujutėlaitis išskirtinio dizaino automobilis“, - tęsė ji.

Pora drauge nuėjo prie garažo vartų, o Aivaras juos atvėrė. „Jis ištarė: „Mieloji, ačiū tau už Gabrielių“, o aš net susigraudinau. Buvo sunku patikėti, kad vyras tiek daug dėl manęs padarė“, – pasakojo I. Stumbrienė.

Paklausta, kokią sumą paklojo ir iš kur į Lietuvą atkeliavo išskirtinis automobilis, Inga tikino nenorinti atskleisti detalių. Esą svarbiausia ne suma, kurią išleido A. Stumbras, o parodytas dėmesys.

„Žinau, kad jis tai padarė dėl manęs ir man to užtenka, nenoriu net galvoti, kaip nukentėjo mūsų šių metų šeimos biudžetas ir ko šiemet teks atsisakyti“, - pokalbį baigė I. Stumbrienė.

„Ferrari 599 GTB Fiorano China Limited Edition“ – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)