“Nelabai supratau, dėl ko turėjau atvykti. Kažką pražiopsojau, nes negyvenu tuo adresu, kur esu registruotas. Paskambinsiu namiškiams ir paklausiu, gal kokį laišką gavo. Jei būčiau žinojęs, būčiau atvažiavęs“, - DELFI teisinosi dainininkas.

Soliaris teigė, kad kelių eismo policijos buvo sustabdytas tris kartus. Dėl šios priežasties vyras negalėjo įvardinti, dėl kurio KET pažeidimo turėjo atvykti į teismą.

Pagal teismo pateiktą informaciją, A. Minalga-Soliaris nubaustas už du KET pažeidimus: už tai, kad vairavo neturėdamas teisės vairuoti automobilį ir už tai, kad automobilis nebuvo apdraustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu.

A. Minalgai-Soliariui paskirta didesnė nei minimali bauda. Atlikėjui teks sumokėti 1200 litų baudą, nes jis jau buvo baustas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)