“Mada, jos tendencijomis domiuosi nuo mažų dienų, smagu, jog organizatoriai pasitiki mano skoniu ir šį garbingą komisijos narės postą pavedė man”, - dar prieš renginį kalbėjo U. Skonsmanaitė.

Šmaikščiame žiemos renginyje ant Tauro kalno buvo įrengtas sniego parkas su įstabiomis figūromis triukams atlikti, trasos pabaigoje dalyvių laukė nedidelis baseinas, kurį gerai įsibėgėjus buvo galima įveikti nesušlapus, o tų, kuriems nepasisekė, laukė trys garuojantys kubilai.

Speciali renginio komisija, sudaryta iš trijų asmenų, vertino pademonstruotų triukų techniškumą, bendrą pasirodymo stilistiką ir, žinoma, kostiumus, kuriuos skanavo patyrusios U. Skonsmanaitės akys.

Renginyje dalyvavo komandos, sudarytos iš trijų asmenų, kiekviena jų kūrė ir šmaikščiai pristatė savitą kostiumų ir pasirodymo stilių.

Žiemiškam karnavalui dirigavo radijo laidų vedėjas Rolandas Mackevičius, kojas išjudinančia muzika rūpinosi DJ Swix.

M.Stonkus užgavėnes sutiko ant Tauro kalno

Jau šį šeštadienį oficialiai prasidėjusį žiemos varymą iš kiemo Vilniuje ant Tauro kalno originaliai paminėti nusprendė ir televizijos laidų vedėjas Mantas Stonkus su šeima. Žodžio kišenėje neieškantis vyras oficialiame komisijos poste komentavo ekstremalias kostiumuotas žiemos sporto varžybas.

“Man atiteko garbingas “bendros stilistikos ir pasiruošimo” vertinimas. Lietuvoje gausu profesionalams skirtų žiemos sporto renginių, o organizatoriai sugalvojo kitaip – nuotaikingą ir žaismingą atrakciją visai šeimai. Buvo čia į ką ir mano mergaitėms paganyti akis. Vertinau dalyvių humoro jausmą, netradicinius sprendimus ir nuotaiką”, - pasakojo Mantas.

Drauge su Ugne Skonsmanaite, atsakinga už dalyvių kostiumų vertinimą ir Giedriumi Skrebutėnu, 2010 metais televizijoje oficialiai komentavusiu žiemos olimpines žaidynes ir šį šeštadienį komentavusiu techninę pasirodymo dalį – triukus, M.Stonkus sudarė sprendžiamąjį renginio komitetą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)