Helovino vakarą U. Siparė virto Undinėle, jos dukra Uma pasipuošė Aštunkojo kostiumu, o vyras M. Siparis – piratu.

Delfi žinoma moteris pasakojo, kad tokia neįprasta idėja kilo pamačius dukros Umos kostiumą.

„Užsakiau jai Aštuonkojo kostiumą iš JAV. Kad visi būtumėme tarsi iš jūrų pasaulio, mums su Mariumi reikėjo derintis prie dukros“, – šypsojosi U. Siparė.

Vėliau savo sekėjams instagrame ji atskleidė, kad antradienis U. Siparei buvo įdomi diena.

„Vakare sugalvojau surengti vakarėlį <...>. Kostiumus paėmiau jau vakar, bet dar yra visokių reikalų. Įdomu, kaip viską suspėsiu. Gero visiems Helovino!“ – šypsodamasi gražios šventės linkėjo U. Siparė.

Kiek vėliau ji pridūrė girdėjusi, kad antradienį švęsti Heloviną nepopuliaru, ši šventė buvo minima savaitgalį. Vis dėlto žinoma televizijos laidų vedėja nepraleido progos linksmai pasibūti su draugais.

„Antradienį, tikrą Helovino dieną, gali po mokyklos švęsti tik vaikai arba žmonės, esantys motinystės atostogose. Pas mus atvažiuos draugai, kuriems irgi neseniai gimė beibis. Žodžiu, toks šviežių tėvų Helovino vakarėlis“, – pasakojo U. Siparė.

Jaukios šventės akimirkomis žinoma moteris antradienio vakarą pasidalijo ir socialiniuose tinkluose.

„Undinėlė ir aštuonkojis laukia savo pirato ir vampyrų šeimos“, – šalia nuotraukos, kurioje pozuoja su dukra, rašė U. Siparė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)