„Kad Ugnė yra ta vienintelė, supratau beveik iš karto, tačiau prireikė nemažai laiko, kol drįsau pakviesti ją į pasimatymą“, – LRT laidoje „Gyvenimas“ sakė kultūros laidų prodiuseriu dirbantis Marius ir priduria, kad sužadėtuvių žiedo ėmė ieškoti jau prieš metus. 28-erių Ugnė prisipažįsta, kad metais jaunesnis Marius ją sužavėjo dėmesingumu.

„Nuo pat pirmos minutės jis buvo rūpestingas, paslaugus ir labai geranoriškas. Maniau, kad laikui bėgant viskas išblės, tačiau po dvejų metų draugystės to dėmesio tik padaugėjo. Kadangi pati nemėgstu suktis prie puodų, dabar Marius kas vakarą mane stebina savo paties ruoštomis vakarienėmis“, – gražių žodžių sužadėtiniui negaili U. Galadauskaitė.

Pora, atvirai papasakojanti apie televizijos koridoriuose užsimezgusį tarnybinį romaną, įsitikinusi: kai sutinki tinkamą žmogų, atrodo, kad pats likimas viską sudėlioja savaime. Todėl nenuostabu, kad ilgai nelaukę Ugnė ir Marius nusprendė apsigyventi drauge. O po sužadėtuvių reikalai natūraliai krypsta į vedybų pusę.

„Nuo pat draugystės pradžios Ugnė man atrodė labai artima. Jautėsi, kad ją pažįstu jau keletą metų, todėl gyvenimas kartu nebuvo labai baisus sprendimas“, – pasakoja Marius.

Nors romantiška draugyste pora neabejojo, savo jausmus jiedu viešai pripažino tik pernai sausį.

„Buvo momentų, kuomet mes gaudavome pakvietimą į renginį, o į jį eidavau su drauge, bet ne su Mariumi. Maniau, kad visi klausinės manęs, ar jis yra mano draugas. Tuomet maniau, kad dar anksti apie tai kalbėti. Atvirauti nesinorėjo. Dabar, kai viskas tapo tikra, kai ruošiamės vestuvėms, tuo jau galime pasidalinti su visais“, - sako Ugnė.

Vestuves pora galvoja iškelti kitų metų vasarą.

„Aš labai noriu, kad tose vestuvėse galėtų dalyvauti visa šeima, draugai. Man tikrai norisi, kad visi pasidžiaugtume tokia švente. Joks gimtadienis man neatrodo tokia reikšminga šventė, kaip vestuvės“, - tikina U. Galadauskaitė.

Sužadėtiniai neslepia, kad jų namuose vis dažniau pasigirsta kalbos apie šeimos pagausėjimą.

„Norėtume dviejų, bet žinote, kaip sako – žmogus planuoja, o Dievas juokiasi. Sunku suplanuoti tokius dalykus“, - laidoje šypsojosi žinių vedėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)