„Kadangi tema be galo aktuali, aš ir toliau reikšiu savo nuomonę. Kažkodėl politikai mano, jog jei visuomenė tyli, vadinas pritaria. Aš nemanau, kad visuomenė pasikeitė, taip kaip rašo A. Guoga. Tiesiog visuomenė kantri ir ribos jau senka.

Aš nesutinku, kad vienalytės poros augintų vaikus ir manau tokių yra ne mažuma, o dauguma. Aš nesutinku ne dėl to, kad man jie keltų kažkokias baimes, nors jie bando padaryti mane homofobu, man jie nekliūna, kol, kaip nenormalūs, nepradeda mosuoti vėliavomis panosėje. Bet.. pirma santuokos, paskui leidimas įsivaikinti. šioje vietoje aš kategoriškas...

Vaikui geriausia terpė augti tada, kai jis vystomas visapusiškai. T.y., savo žinias, patirtį meilę perduoda ir tėtis, ir mama. Vyras ir moteris skiriasi iš esmės, skiriasi ir perduodamos vertybės. Sunku suprasti, kaip du vyrai išmokytų berniuką mylėti moterį, kai ji jiems patiems nėra reikalinga, nelabai įsivaizduoju, kaip dvi mamos paaiškintų kažką berniukui apie karbiuratorių, nusivestų žvejoti ir panašiai.

Taip, yra ir blogesnių situacijų Lietuvoje, vaikus augina ir vienišos mamos, bet tai nereiškia, kad vienas blogas dalykas, turėtų duoti pamatus kitam blogam dalykui. Aš jau nekalbu apie tai, kad vis tik tokiose šeimose auginami vaikai, pas mus apturėtų dar didesnes patyčias mokyklose, universitetuose. Patyčių ir taip daug... Sakydami, kad negalima per prievartą primesti savo pavyzdžio kitiems, pamirštame, kad dabar per prievartą bandoma priversti mus traktuoti šeimą kitaip. Tai ne kas kitas, o ta pati prievarta. Ačiū už dėmesį. Tokia mano nuomonė“, – savo „Facebook“ paskyroje dėstė U. Kiguolis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (424)