Vaikelio sutiktuvių šventę žinomai moteriai bičiulės surengė vidury savaitės – trečiadienį. Tad nieko nuostabaus, kad iki šiol į darbus įsisukusios Marijos joms teko ilgokai palaukti.

„Čia man labai tiktų posakis „batsiuvys – be batų“. Pati draugėms esu surengusi daugybę staigmenų, na, o joms mane nustebinti pavyksta retai. Net tądien draugės buvo suplanavusios mano susitikimą su bičiule iš Kauno, su kuria nutartu metu turėjome išsiskirti, kad laiku spėčiau grįžti namo, kur manęs lauks staigmena. Tačiau po mūsų susitikimo aš nusprendžiau nevažiuoti tiesiai namo ir išvykau susitvarkyti kelių reikalų.

Galop neapsikentusi man paskambino mama ir patarė: „Tau jau labai reikia namo“. Iš karto supratau, kas manęs ten laukia, kadangi kažkur giliai pasąmonėje žinojau, jog būtent tą dieną draugės man organizuos sutiktuvių vakarėlį. Žinoma, stengiausi vyti mintis ir įtikinėjau save, kad išsigalvoju. Vis dėlto norėjau, kad man tai taptų staigmena“, – pasakojo pašnekovė.

Žinoma TV laidų vedėja sako mėgstanti supažindinti drauges iš įvairių kompanijų, todėl jos vaikelio sutiktuvėse dalyvavo gana gausus būrys – net 15 draugių, tarp kurių – ir žinoma atlikėja Katažina Zvonkuvienė.

Marija Silickaja atšventė vaikelio sutiktuvių vakarėlį

„Man labai patinka, kai susirenka mano draugai iš skirtingų sričių. Tad ir šįkart teisinausi joms, kad, nors ir turėjo manęs palaukti dvi valandas, visos turėjo laiko pasibičiuliauti tarpusavyje“, – šypsojosi būsima mama.

Draugės šventiškam vakarui buvo paruošusios ne vieną smagų žaidimą. Merginos paneigė ne vieną nėštumo mitą, piešė ant vaikiškų drabužėlių ir vartė nuotraukas iš vaikystės.

„Kadangi dabar visi iš rankų nepaleidžiame telefonų, draugė nutarė tai išnaudoti ir parengė internetinę viktoriną. Buvo pateikiama įvairių mitų apie nėštumą ir mes visos turėjome spėlioti, kur tiesa, o kur melas. Geriausiai sekėsi patyrusiai, jau du vaikus auginančiai bičiulei.

Buvo ir meninė užduotis – merginos paruošė vaikiškų baltų bei smėlio spalvos drabužėlių, nupirko įvairių spalvų flomasterių, su kuriais galima piešti ant medvilnės ir palinkėjo, kad keičiant vaikelio drabužėlius būtų smagu prisiminti šią šventę.

Taip pat visos draugės atsinešė po savo kūdikystės nuotrauką ir man reikėjo spėlioti, kurioje kuri yra užfiksuota. Ši užduotis buvo be galo smagi, bet gana sudėtinga. Sunkoka buvo atspėti, kadangi vos gimę, leliukai iš tiesų mažai kuo skiriasi. Vis dėlto su draugių pagalba man pavyko atspėti visas“, – papasakojo Marija.

Marija Silickaja atšventė vaikelio sutiktuvių vakarėlį

Sutiktuvių proga draugės Marijai įteikė itin praktišką dovaną – čekį apsipirkti vaikiškų prekių parduotuvėje.

„Kadangi dabar nesu linkusi daug visko prisipirkti, o tuos būtiniausius daiktus jau turiu, merginos nusprendė į dovaną pažiūrėti praktiškai ir įteikė čekį. Kad paskui pati galėčiau nusipirkti tai, ko prireiks“, – pasakojo Marija.

Žinoma moteris, paklausta, kaip jaučiasi iki gimdymo likus visai nedaug, nusijuokė: „Kaip diena, taip naujiena. Kartais jaučiuosi labai didelė, o kartais itin lengva, gebanti nudirbti visus darbus. Apibendrinus, jaučiuosi tikrai gerai“.

Marija sako besidžiaugianti, kad šiuo laikotarpiu legaliai gali pasijausti tikra dama, kuriai nereikia nešioti sunkių daiktų. Sutuoktinis Liudas padeda visapusiškai.

Marija Silickaja atšventė vaikelio sutiktuvių vakarėlį

„Vyras ir pats susipranta, kur ką reikia nunešti ar padėti. Tačiau man svarbiausia ne tai. Kadangi teko girdėti įvairių istorijų, pavyzdžiui, kai vyrui jo nėščia moteris pradeda atrodyti stora ir negraži, labai džiaugiuosi, kad Liudas man niekada nėra pasakęs nieko panašaus.

Atvirkščiai, dažnai iš jo išgirstu, kad man labai tinka nėštumas, aš labai gražiai atrodau ir mano veidas švyti. Man tai be galo svarbu, nes aš pati tikrai nesvaigstu dėl to, kaip atrodau su didžiuliu pilvu arba ištinusiomis kojomis. Tas palaikymas yra žymiai svarbiau nei pagalba parnešant pirkinius iš parduotuvės.

Kalbant apie nuotaikų svyravimus, jų būna. Bet santykiams tai nepakenkė. Mudu su vyru neseniai skaičiavome, kad per dešimtmetį, kol esame kartu, buvome susipykę vos kartą. Dabar būna, kad mums susitikus su bičiuliais jis pastebi: „Na, paskutinis mėnesis galėtų praeiti ir greičiau“. Tikrai būna, kad ne vietoje supykstu, tačiau paskui atsiprašau ir primenu apie hormonų kaitą. Žinoma, apsiverkti prie filmo ar žiūrint kokią TV laidą, visada lengva“, – sako būsima mama.

Iki šiol dirbanti TV laidų prodiuserė ir vedėja visiškai pamiršti darbų neketina ir po gimdymo. Sako, kad, jeigu kolegoms prireiks pagalbos, nežada kardinaliai visko nustumtų į šalį.

„Na, o ta pauzė gausis natūraliai. Kadangi dabar į mūsų gyvenimą ateina naujas direktorius, reikės pirmiausia klausyti jo. Žmonės vis stebisi, kad iki šiol dirbu. Tuomet aš jų paklausiu – o ką man veikti? Rudens vakarai ankstyvi, o dienos metu visi dirba. Tad sėdėti ir nieko neveikti – tikrai ne man. Jeigu ne koronavirusas, galėčiau į sporto salę pavaikščioti ar dar kažkokios veiklos prisigalvoti, tačiau dabar norisi pasaugoti sveikatą“, – patikino Marija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)