Šį kartą ji susigundė „Coocoomos“ naujais, ypatingai plonos medvilnės, paaukštinto liemens „leggings“ džinsais, prie jų priderino trikotažinius marškinėlius ir dailius aukštakulnius.

Toks derinys puikiai paryškina stilistės „Chic classic“ stilių ir grakščią figūrą. „Su aukštakulniais ir „leggings“džinsais kiekviena moteris gali pasijusti grakšti ir stilinga“ – teigia „Coocoomos“ kūrybos vadovė Rūta Mackevičiūtė.

Šios vasaros naujiena – ypatingai švelnios, Japonijoje išdirbtos medvilnės džinsai. Tai du klasikiniai modeliai – „Leggings“ ir „Boyfriend“. „Abu džinsų modeliai yra klasika, puikiai derantys tiek prie kasdienės avalynės, tiek prie proginių aukštakulnių.“

Šie džinsų modeliai, jie išsiskiria ypatinga džinso struktūra, tai plona, natūrali ir elastinga medvilnė, pritaikyta vasaros sezonui. Pats džinso audinys pagamintas Japoninijoje, jį pasirinkome todėl, kad ši šalis garsėja labai aukštos kokybės džinso audinio išdirbimo technologijomis“ – pasakoja Rūta Mackevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)