„70 procentų lemia mityba ir tik 30 – sportas. Kadangi turiu 3 vaikus, tai aktyvaus gyvenimo man netrūksta ir į sporto salę nueinu retai, bet labai „prisižiūriu“ maistą“, – sakė V. Jakutienė.

Pasidomėjus, kokio maisto moteris atsisako vardan tobulesnių kūno formų, V. Jakutienė teigė, kad tokių maisto produktų nėra: „Svečiuose tikrai paragauju visko, ką pagamina, bet jei reikia rinktis pačiai, tai valgau sveikai pagamintą maistą.“

Sumaniusi pasportuoti V. Jakutienė dažniausiai renkasi bėgiojimą parke ar sporto klubą, o maistą vaikams gamina atskirai. „Pati dažniausiai užsisakau maistą iš „Championsfood“, nes tik profesionalai žino, kas skanu ir, svarbiausia, sveika“, – sakė ji.

V. Jakutienė griežtomis dietomis savęs nealina ir teigia, kad jų ir nereikia, jei valgoma sveikai, mažomis porcijomis, aktyviai gyvenama ir nepamirštama šiek tiek pasportuoti.

Moteris neslepia, kad kartais pasiduoda pagundoms ir pasimėgauja nesveiku maistu. „Suvalgau picą, kebabą ar užsuku į greito maisto užkandinę“, – šypsojosi V. Jakutienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)