Apie naują gyvenimo etapą A. Kandelis pasakojo naujienų portalui žmonės.lt.

Delfi jau prieš mėnesį kreipėsi į Ą. Misiukevičiaus mamą, tačiau tuokart moteris savo ir garsaus šokėjo santykių nekomentavo.

Visai neseniai A. Kandelio pavardė nuskambėjo ir kalbant apie konfliktą Ą. Misiukevičiaus mamos namuose. Visą istoriją galite perskaityti čia.

Prieš kelerius metus A. Kandelis Delfi pasakojo, kad išgyveno jau trečias skyrybas. Pirmą kartą jis buvo vedęs savo šokių partnerę Eglę Visockaitę, antrą – Redą Gikytę, kuri vėliau tapo Egmonto Bžesko žmona, o trečią kartą – Mildą Dužinaitę – su kuria susilaukė dukros Ditės.

Paklaustas, ar tai nereiškia, kad jis tiesiog nėra šeimos žmogus, Andrius pamąstė, kad gal tiesiog dar nerado antros pusės.

Andrius neslėpė – tai ne atsitiktinumas, kad jis profesionalaus šokėjo karjerą baigė kaip tik tada, kai gimė jo dukra.

„Norėjau matyti kaip ji auga, kaip išmoksta vaikščioti ar važiuoti dviračiu. Man tai buvo kur kas svarbiau už aplodismentus ant parketo. Man dar tęsiant karjerą gimė nuostabi dukrytė, o man tekdavo išvažiuoti į kokią Aziją dviems mėnesiams. Aš sėdėdavau viešbučio kambary ir žiūrėdavau per telefoną, per „Skype“, kaip ji žaidžia, o manęs jau laukia ant parketo apačioje. Aš buvau jau visiškai kitame pasaulyje negu tie šokiai, ir, ačiū Dievui, mes labai greitai pasiekėme pakankamai aukštų rezultatų, ir gražiai su partnere išsiskyrėme.“

Andrius sakė, kad jam treniruoti vaikus patinka ne mažiau nei pačiam lipti ant parketo. Tačiau jam tenka susidurti ir su tokiais tėvais, kurie turėdami išskirtinius vaikus nepuoselėja jų talento, ir priešingai – tokių, kurie liepia padaryti iš jų vaikų žvaigždes ir čempionus bet kokia kaina.

„Aš greitai pamatau talentą. Man užtenka ir vienos treniruotės – 45 minučių. Tačiau galutiniame rezultate, tas, kuris daug dirba, pasieks daugiau. Nes talentingieji greitai pasiekia šlovės ir nuleidžia rankas“, – neabejojo treneris.

Andrius sakė, kad po trijų skyrybų jis jau nebeieško žmonos, ir apie rimtus santykius nenori nė pagalvoti. Dabar visas laikas skirtas dukrai ir darbui. „Nebent netyčia įsimylėsiu“, – prieš ketverius metus kalbėjo šokėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)