Į renginį istoriniame Pirklių klube sostinėje atvyko Justė Žičkutė-Lukošaitienė, Keitė Arai, Tomas Ališauskas, Domininkas Ramonas, Džiugas Siaurusaitis, Rasa Rastokaitė, Donata Laisva, Renata Kutinaitė ir dar būrys televizijos laidose besidarbuojančių profesionalų, rašoma pranešime spaudai.

Renginio akimirkos:

Čia buvo surengti specialūs apdovanojimai, kuriais pagerbti televizijos laidų vedėjai, operatoriai, stilistai, montažo režisieriai, prodiuseriai, jau 25-erius metus kuriantys žinomas ir populiarias laidas.
„Be tabu ir Ko“ kompanijos vadovas Saulius Bartkus išdalino kelias dešimtis padėkos skulptūrėlių. Vieną jų skyrė savo žmonai, „Be tabu ir Ko“ stilistei Zitai Bartkienei.

Nuo istorinės dokumentikos, publicistikos, humoro laidų iki serialų ir realybės šou – prodiuserių kompanija per ketvirtį amžiaus metus sukūrė tūkstančius laidų.

Serialas „Juodosios našlės“, „KK2 vaikai“, „Oplia“, „Kitas“, „Karoluko ir Pencės rytas“, „Karamelinės naujienos“, „Neišgalvoti gyvenimai“, „Kažkas atsitiko“, „Pirmas kartas su žvaigžde“, „Pasakyk man TAIP“ – tai vienos iš TV programų, kurias sukūrė „Be tabu ir Ko“ kompanija ir kurias transliavo LNK televizija.

Į LNK eterį ištransliuota 2560 laidų „KK2“ ir „KK2 penktadienis“.

Metų sandūroje pagrindinė „Be tabu ir Ko“ komandos kuriama laida KK2 atšventė 15 metų jubiliejų LNK eteryje. Gruodžio 31-ąją transliuoti specialūs apdovanojimai „KK2-15“, per kuriuos apdovanoti įsimintiniausi laidos herojai, tapo žiūrimiausia naujamete programa šalies televizijose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją