A4 formato lape šokėja įamžino visą meilės istoriją – akimirką nuo pirmojo susitikimo iki momento, kuomet mylimasis guli kapo duobėje, o šalia jo rauda sukniubusi mergina. „Tai mano vyro prisiminimas“, – rašė interneto sensacija pasipylus komentarams po nuotrauka.

„Kai nesinori tikėti.. Šiandien įvyko antra tragedija mano gyvenime kuri kardinaliai atveria naują gyvenimo tarpsnį... Sunkiai susitaikiau su mamos netektim... Ir dar iki šiol užduodu sau klausimus..Kodel..kas būtų jeigu būtų kitaip.. O dabar tai.. Mylėjau žmogų antrus metus, pykomės..taikemės..pykomės.. taikemės.. bet visada ji mylėjau.. Pastaruoju metu buvo viskas gerai, kalbėjom apie bendrą ateitį ir šeimą... Tačiau vakar paskambino 03.32, atrodė viskas gerai..
O šiandien jo nebėra.. aš nežinau kaip tai ištversiu..

Išėjęs iš šio pasaulio, jis išsinešė mano širdies pusę..toje vietoje visada jausiu tuštumą.. Jo niekas nepakeis.. Užuojauta jo tėvams ir artimiems.. Mariau, tu amžinai būsi mano širdyje..“ – taip mergina apie tragediją mažiau nei prieš metus pranešė savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)