„Tai dideli siaubas, kas atsitiko su tuo mažu berniuku! Bet ar tai pimas kartas? Ne! Ir po mėnesio vėl tai pamiršime iki kitos tragedijos. To, kas atsitiko, mes nepakeisim. Bet mes galim žiūrėti į priekį atsimindami šią baisią tragediją, baisią pamoką“, – rašė E. Dragūnas.

Anot jo, reikia mylėti visus vaikus, nepaisant, draugo jis ar priešo: „Saugokime vieni kitus, būkime geresni vieni kitiems, būkime geresni dabar ir čia! Saugokime savo vaikus, saugokime draugų vaikus, saugokime savo baisiausio priešo vaikus! Ne tik vaikus – visus žmones aplink save“.

DELFI primena, kad trečiadienio vėlų vakarą gautas pranešimas, kad Kėdainiuose, Mindaugo gatvės daugiabutyje, sumuštas ketverių metų vaikas. 23 metų vaiko motina Monika buvo patekusi į teisėsaugos akiratį dėl sukčiavimo.

27 metų sugyventinis Gediminas teistas du kartus dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir disponavimo narkotikais. Nors atvykus medikams abu jie buvo blaivūs, tiriama, ar jie nebuvo apsvaigę nuo narkotikų. K

auno klinikų medikai sakė, kad vaiko patirti sužalojimai buvo labai sunkūs: visas kūnas nusėtas mėlynėmis, sužeistos galvos smegenys, plaučiai. Berniukas buvo skubiai operuotas.

Po operacijos jo būklė buvo kritinė, vaikutis buvo be sąmonės. Jo gyvybę palaikė tik speciali aparatūra.

Berniuko gyvybė užgeso penktadienį, 7.30 val.

Vaiko nužudymu įtariami kėdainiečiai atvesdinti į teismą:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (185)