Kas tapo drąsiausiu nuogaliumi sužinosite laidoje „TOP 10“, kitą pirmadienį 19.10 val. per TV3! Jūsų dėmesiui – šios kandidatūros.
















Andželika: profesionali striptizo šokėja Lietuvoje išgarsėjusi viešais pasirodymais. Patekusi į televizijos laidas, mergina skuba apsinuoginti ir tai jau padarė ne kartą pačių Seimo narių akivaizdoje.





Donalda Meiželytė: „Traški uogelė“ įamžinusi savo jaunystę apsinuogindama prieš fotoobjektyvą.








Edita Užaitė: profesionali aktorė, visuose Lietuvos ir užsienio filmuose, kuriuose filmuojasi, be kompleksų apsinuogina prieš kameras.








Egidijus Čepulis: Lietuvos nudistų prezidentas. Mėgsta visur, kur įmanoma būti nuogas, tačiau bijo homoseksualų.








Inga Tarkovska: spėjo išgarsėti per 15 sekundžių. Tūkstančių televizijos žiūrovų ir sporto aistruolių akivaizdoje nuogutėlė lakstė po krepšinio aikštelę.





Milda Bartašiūnaitė: žurnalo vyrams sekso ekspertė nuogą kūną skaitytojams demonstruoja be suvaržymų.








Skirmantas Valiulis: garsus kino ir televizijos kritikas, kritikuojantis televizijos laidų kūrėjus bei aktorius už nepadorų elgesį ir netinkamą vaidybą, vieną dieną apstulbino savo skaitytojus ir ... pasirodė jiems nuogas.





Tarzanas: menininkas, sveikuolis, gamtos vaikas, bėgantis nuo civilizacijos ir ignoruojantis drabužius, kurie varžo ir slepia tai, kuo iš tiesų reiktų didžiuotis.





Vaida Narkevičiūtė: seksuali dainininkė, koncertuose pritarianti Žilvinui Žvaguliui ir Irenai Starošaitei. Nusifilmavo nuoga žiauriame kino filmo epizode.





„Mango“: pirmosios Lietuvos dainininkės, kurios išdrįso nusifotografuoti savo muzikinio albumo viršeliui visiškai nuogos.








Balsavimas baigtas, kas nugalėjo, žiūrėkite pirmadienį 19.10 val. „TOP 10“ laidoje per TV3!

Praėjusią savaitę DELFI skaitytojai išrinko seksualiausią „TOP 10“ lietuvaitę. Ja tapo Giedrė Rusytė (3582 balsai), antroje vietoje - Jurgita Tvarijonaitė (3136), trečioje - Violeta Riaubiškytė (1958). Paskutinėje vietoje liko dainininkė Atlanta (289 balsai). Iš viso balsavo 15 635 skaitytojų.

„TOP 10“ – tai seksualiausios šalies damos ir geidžiamiausi jaunikiai, turtingiausi vyrai ir skandalingiausi politikai, įspūdingiausios vestuvės ir netikėčiausi akibrokštai.

Kiekvieną pirmadienį TV3 žiūrovai matys pačius įspūdingiausias žinomiausių Lietuvos žmonių vestuves, jų aplinką, intymiausius ir pikantiškiausius gyvenimo momentus.

TV 3 žiūrovai ir DELFI skaitytojai galės balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „TOP 10“ top‘ą. Laidos transliacijos metu bus iškilmingai paskelbiama, kurią gražuolę, kokį turtuolį ar prezidentą žiūrovai išrinko į „TOP 10“ viršūnę.