„Nesisekė ir nesiseka. Žinote, kai viskas nesiseka visą dieną“, – šmaikščiai pokalbį pradėjo garsus atlikėjas.

Vyras pasakojo, kad situacija įvyko dirbant su savo statybų įmone, kai vežant trinkeles jis buvo netikėtai sustabdytas policijos pareigūnų.

„Klausė, kodėl neprisirišau, bet rištis man tikrai nereikėjo. Krovinys, kuris nėra aukštesnis už bortų, iš viso neturi būti rišamas. Policininkas pradėjo įrodinėti, kad reikia, nors gal gyvenime nėra skaitęs vairuotojams skirtos saugos instrukcijos. Prišoko, kad dabar bus bauda, bet aš pagalvojau, tegul, rašyk tą baudą“, – Delfi pasakojo dainininkas.

Atlikėjas Tomas Bagdonavičius

T. Bagdonavičius džiaugėsi, kad ši situacija baigėsi tik nedidele bauda – vos 30 eurų.

„Gerai, kad metus laiko nebuvau baustas. Dabar sumokėsiu tiek, o jei sustabdytų antrą kartą, tai būtų 300 eurų. Truputį jau daugokai. Sakiau jiems, kad geriau parvažiuosiu su tiek eurų ir ką nors nuveiksiu, nei stovėsiu ant takelio dvi valandas. Va taip ir paskui mane paleido“, – kalbėjo jis.

Dėl darbo reikalų T. Bagdonavičių yra sulaikę ir anksčiau.

„Policininkai sakė, kad eskalatorius buvo netinkamai pritvirtintas, o dabar tas mano sunkvežimis ne platforminis, o su aukštais bortais. Tam ir yra bortinis sunkvežimis, kad iš bortų niekas neiškristų. Su platforma būtų kitaip. Bet ar verta draskytis dėl 30 eurų?“ – Delfi komentavo dainininkas.

Vis dėlto atlikėjas tikino suprantantis policininkų darbą. Jis mano, kad panašiai elgtųsi ir pats: „Čia jų darbas, vis tiek reikia mandagiai. Gerai, kad nesu policininkas, nes ir pats taip dirbčiau.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)